Listázási díj mentes nőnapi hétvége

Aktuális

Drága vaterás hölgyek, mivel virágot csak virtuálisan tudunk nektek ajándékozni, ezért úgy gondoltuk, a magunk módján köszöntünk benneteket!

Szombaton és vasárnap minden újonnan listázott terméket ingyenesen tölthettek fel a Vaterára és a TeszVeszre, kategória megkötés nélkül!

Boldog nőnapot kívánunk és még több sikeres adásvételt!

Adj fel egy hirdetést

Fontos tudnivalók a listázási díj mentes hétvége részleteiről:

  • A termékfeltöltési díj (a továbbiakban: feltöltési díj) mentesség a 2020 március 7. 00:00:00 és 2020. március 8. 23:59:59 közötti időtartamra vonatkozik, és Vatera (www.vatera.hu), valamint a TeszVesz (www.teszvesz.hu) oldalakat érinti.
  • A kedvezmény az adott időszakban a Vaterára/TeszVeszre újonnan feltöltött (és elindított) termékekre vonatkozik, vagyis az újraindított termékekre nem.
  • A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera és a TeszVesz díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • A fenti időszakban feltöltött (és elindított) termékek a Vatera illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • 2020. március 9. napján 00:00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalakra.
  • A termékfeltöltésre és Vaterán valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei és a TeszVesz Felhasználási Feltételei irányadóak.
  • A Dante International Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díj mentes hét bármikor történő felfüggesztésére,leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.

Vélemény, hozzászólás?