Hirdess, és nyerj Tropicarium családi belépőt!

Játék

SORSOLTUNK!

Kedves Nyertesek! Hamarosan érkezik hozzátok a nyereményértesítő e-mail. Kérjük, hogy minél előbb válaszoljatok! Gratulálunk! 🙂

trendy17
laura063
agica061

 

Halottad már? Ezen a héten eltöröltük a feltöltési díjat a Gyerek és baba kategóriába újonnan listázott termékre! Kerítsd elő a megunt és kinőtt gyerekholmis zsákokat a garázsból, itt az idő, hogy pénzt csinálj az összes felesleges cuccból a Vaterán!

Ráadásként izgalmas nyereményt is sorsolunk a részt vevők között! Ha bekerülsz a három mázlista közé, máris kezdheted megtervezni a családi cápalest a Tropicáriumba!
https://www.vatera.hu/ingyenes-feltoltes/

Hirdetésfeladás a Gyerek és baba kategóriába »

Fontos tudnivalók a listázási díj mentes hét és a hozzá kapcsolódó nyereményjáték részleteiről:

  • A termékfeltöltési díj (a továbbiakban: feltöltési díj) mentesség a Vatera (www.vatera.hu), valamint a TeszVesz (www.teszvesz.huGyerek és baba kategóriájába történő feltöltésekre vonatkozik, 2020 február 3. 00:00:00 és 2020. február 9. 23:59:59 közötti időtartamban. A Gyerek és baba kategóriába az alábbi főkategóriák és azok alkategóriái tartoznak: Baba-mama; ; Babaruházat, babaholmiGyerekruházat;Játék.
  • A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera és a TeszVesz díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • A kedvezmény az adott időszakban a Vatera/TeszVesz Gyerek és baba kategóriába újonnan feltöltött (és elindított) termékekre vonatkozik, vagyis az újraindított termékekre nem.
  • A fenti időszakban feltöltött (és elindított) termékek a Vatera illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • 2020. február 10. napján 00:00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalakra.
  • A termékfeltöltésre és Vaterán valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei és a TeszVesz Felhasználási Feltételei irányadóak.
  • A Dante International Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díj mentes hét bármikor történő felfüggesztésére,leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.
  • A listázási díj mentes hét időtartama alatt a Gyerek és baba kategóriában újonnan listázott terméket feltöltők között kisorsolunk 3 db Tropicarium családi belépőt (2 felnőtt + 2 gyerek). A játék részletes szabályzatát itt találod.

Vélemény, hozzászólás?