FOXPOST csomagautomata kisokos

Vaterafutár

Ebben a blogbejegyzésben igyekszünk minden olyan esetleges kérdésre választ adni, ami felmerülhet, ha FOXPOST csomagautomatába szeretnél csomagot küldeni a vaterafutar.hu oldalon.

1. A kedvezményes vaterafutáros árat csak akkor tudod igénybe venni, ha belépsz a vaterás személyes fiókodba és úgy kezdeményezed a csomagfeladást.

2. Az esetleges árakcióknál mindig a célautomata a mérvadó, nem a feladás helyszíne.

3. A vaterások ritkán küldenek utánvéttel, de ha mégis, akkor ne felejtsd el a termék árán kívül a csomagautomata díját és az utánvét kezelés díját is hozzászámolni a végösszeghez.

4. A FOXPOST automatás csomagok 300.000 Ft-ig biztosítva vannak.

5. A 9 jegyű feladási kód az e-mail címedre fog érkezni, ezt követően 7 napod van arra, hogy feladd a csomagot.

6. Ha valami folytán probléma merülne fel, akkor írj a Vatera ügyfélszolgálatára, ahol a kollégák indokolt esetben törlik a rendszerből a csomagrendelést, így újra fel tudod adni a csomagot vaterás áron.

7. NEM KELL NYOMTATNI! Elég ha a csomagra felírod a címzett nevét, telefonszámát és a célautomata címét. (pl: Teszt Eszter +3670999666 Europeum)

8. Ha törékeny terméket küldenél, gondoskodj a megfelelő védőcsomagolásról (kibélelt kartondoboz, buborékos fólia stb.) és a csomag minden oldalára írd rá nagy betűkkel, hogy TÖRÉKENY.

9. Az automatánál elsőként nyomj a Vaterás feladási kóddal” gombra, majd kövesd a további utasításokat.

10. Nagyon, de tényleg nagyon ritkán előfordulhat, hogy kapsz egy “Nincs megfelelő csomagméret” üzenetet, ami azt jelenti, hogy az adott pillanatban nincs szabad hely az automatában. Ebben a listában megnézheted a csomagautomaták töltés-ürítés időpontjait. Általában ebben az időszakban van a legnagyobb telítettség, így ezt az idősávot érdemes elkerülni.

11. Ha valamilyen problémát vagy hibát észlelnél a csomagautomatánál, akkor hívd a 06-1-999-0-369 telefonszámot!

12. A csomagfelvételtől számítva (futár kiveszi az automatából) a csomag két munkanapon belül bekerül a célautomatába.

13. A címzett 3 naptári napig veheti át a csomagot, erről e-mailben és SMS-ben (átvételi határidő óra-perc pontossággal) is kap értesítőt.

14. Az átvételi határidő lejárata után a FOXPOST raktárában még 1 hétig tárolják a csomagot. Ez idő alatt a címzett és feladó is kérhet újraküldést, melynek a díja 1099 Ft. Az ismételt kézbesítés költségét a címzett az automatánál tudja rendezni bankkártyával. A csomagot 500 Ft ellenében küldik vissza a feladónak.

További fontos linkek:

csomagkövetés:
https://www.foxpost.hu/csomagkovetes
számlaigénylés
https://www.foxpost.hu/afa-s-szamla-igenylo-urlap
sérült csomag
https://www.foxpost.hu/ugyfelszolgalat/csomagkuldes/serult-csomag
elveszett csomag
https://www.foxpost.hu/ugyfelszolgalat/csomagkuldes/elveszett-csomag
téves díjlevonás
https://www.foxpost.hu/ugyfelszolgalat/csomagautomata2
őrzési idő hosszabbítás, telefonszám módosítás
https://www.foxpost.hu/ugyfelszolgalat/csomagkuldes/orzesi-ido-hosszabbitas-telefonszam-modositas
utánvét információ
https://www.foxpost.hu/ugyfelszolgalat/maganszemelyeknek/penzugy/utanvet

Köszönjük a figyelmet!

Üdv,
a Vatera csapata

8 comments

 • NAGY PROBLÉMÁVAL KERESLEK BENNETEKET . 12 darab hanglemezt adtak fel nekem egy hölgy vidékről . Előre kifizettem egy igen nagy összeget . Amikor több mint 2 hét után megjött a csomag 1 darab lemez volt a csomagban . a hölgy lefenykepezte amikor bele tette a csomagba ! Bele tette mind a 12 darabot . Amikor átvettem az egy darab lemez melle valaki beletett egy nagy csempe darabot .Tehát valaki gondolom a fox post raktárában felbontotta és kivette a lemezeket . A hölgynél a feladás a fox küldemény szám és feladás helye az ideje minden megvan . Ilyenkor fizetnek kártérítést és kirúgják az illető dolgozót vagy nagy összeget fizetnek nekem a vevőnek is ?? Én ugye előre utaltam a pénzt de a lemezeket nem kaptam meg !! Mit lehet ilyenkor tenni ? Bíróság pereskedés vagy van más megoldás ? Köszönöm !

 • 14. Az átvételi határidő lejárata után a FOXPOST raktárában még 1 hétig tárolják a csomagot. Ez idő alatt a címzett és feladó is kérhet újraküldést, melynek a díja 1099 Ft.
  Hogy tudok újraküldést kérni foxpost esetén?

 • XL-es csomag méretre
  Több megadott mérettel is találkoztam.
  60 x 36 x 61 illetve 60 x 38 x 61 .
  A csomagom 38 cm .
  Hiteles infirmációt szeretnék kérni.

  • Kedves József! Az L-es méret: 37,5 cm x 36 cm x 61 cm, max.25 kg-ig, az XL-es méret: 60 cm x 36 cm x 61 cm, max.25 kg-ig bel- és kültéri automatánál egyaránt. Üdv, Vatera

Vélemény, hozzászólás?