BVP Plusz pénzvisszatérítés már 50 ezer Ft-ig!

BVP

Kedves vaterás vásárlók!

Az értékelési rendszerünknek köszönhetően eddig is nyugodt szívvel vásárolhattatok a Vaterán, de most egy újabb jó hírt hoztunk nektek! 2019. május 10-től 50 000 Ft-ra emeljük a Biztonságos Vásárlás Program (BVP Plusz) keretében igényelhető pénzvisszatérítés maximális összegét, így mostantól még bátrabban vaterázhattok, hisz a csalódásmentes vásárlás garantált.

Milyen esetekben igényelhetitek a BVP Plusz szolgáltatást?

  • A vásárlás az eladó hibájából egyáltalán nem vagy hibásan teljesült.
  • A termék nem felel meg a termékleírásban foglaltaknak.
  • A szállítás során a termék megsérült.
  • A kapcsolatfelvétel az eladóval megtörtént, de nem sikerült rendezni vele a problémát.

Amennyiben 50 000 Ft-nál magasabb összegű kár ért benneteket, a pénzvisszatérítési kérelem benyújtásához továbbra is rendőrségi feljelentést kell mellékelnetek. Erről további információt és további segítséget a BVP oldalán olvashattok.

További biztonságos adásvételeket kívánunk!

a Vatera Csapata

2 comments

  • Durva! Vissza fognak élni ezzel! Ilyen, olyan kifogásokat fognak kitalálni, hogy ne vegyék át a megvett holmit! Amilyen jó volt ez a Vatera, egyre rosszabb! Alig tudok eladni, kifogásokat keresnek és ezzel vérszemet kaptak a vevők! Nem örülök!

    • Kedves Mária! A BVP Plusz Programnak is vannak határai (BVP Plusz szabályzat), egy naptári éven belül legfeljebb ötször kérelmezhető, alkalmanként legfeljebb 50.000 forintig. Ezen kívül minden egyes visszatérítés előtt alaposan kivizsgáljuk az ügyet, és ha egy eladóval vagy vevővel túl gyakran „találkozunk”, akkor felvesszük vele a kapcsolatot, és igyekszünk kideríteni, hogy mik lehetnek a sorozatos problémák okai és hogyan lehetne azt orvosolni a jövőre nézve. Üdv, Vatera.hu

Vélemény, hozzászólás?