Ingyenes hétvége a Vaterán!

Aktuális

Ne tévesszen meg a zord időjárás, ahogy idén a tavasztól már megszoktuk, ma cidri van, jövő héten meg már a naptej után kutathatunk a piperefiók alján… Szóval ne hagyd magad átverni, kapcsolj tavaszi üzemmódra és adj el minden felesleges cuccot, keress egy kis plusz pénzt a Vaterával!

Most szombat-vasárnap minden újonnan listázott terméket ingyenesen tölthetsz fel a Vaterára és a TeszVeszre is! Ha hétvégén nem lesz időd, akkor akár már ma is elkezdheted a feltöltést, csak ne felejtsd el az akciós időpontra (05.11-12.) időzíteni a hirdetések indulását! Jó munkát! 🙂

Tölts fel egy hirdetést a Vaterára! »

Fontos tudnivalók a listázási (termékfeltöltési ) díj mentes hétvége részleteiről:

  • A termékfeltöltési díj (a továbbiakban: feltöltési díj) mentesség a 2019. május 11. 00:00:00 és 2019. május 12. 23:59:59 közötti időtartamra vonatkozik, és a Vatera (www.vatera.hu) valamint a TeszVesz (www.teszvesz.hu) oldalakat érrinti.
  • A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera és a TeszVesz díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • A kedvezmény az adott időszakban a Vaterára/TeszVeszre újonnan feltöltött termékekre vonatkozik, vagyis az újraindított termékekre nem.
  • A fenti időszakban feltöltött (és elindított) termékek a Vatera, illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • 2019. május 13. napján 00:00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalakra.
  • A termékfeltöltésre és a Vaterán, valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk, valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei és a TeszVesz Felhasználási Feltételei irányadóak.
  • A Dante International Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díj mentes hét bármikor történő felfüggesztésére, leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.

 

 

Vélemény, hozzászólás?