Legújabb fejlesztéseink a karácsonyfa alá

Fejlesztések

Kedves Vaterázók!
Nem direkt terveztük így, de nagyon örülünk annak, hogy végül úgy alakult, hogy az alábbi fejlesztések éppen az ünnepekre készültek el. Igaz, az új funkciókat becsomagolni nem lehet, de fogadjátok szeretettel a mi kis vaterás ajándékunkat! 🙂

Új dizájn mobilról

Mostantól a vatera.hu nyitóoldala, terméklistázója, valamint a terméklapok is új köntösben várják a mobilról és tabletről vaterázókat. Az alábbi képeken mutatunk néhány előnézeti fotót, de ha éppen mobilról olvastok minket, kattintsatok a vatera.hu-ra és csekkoljátok le élőben az újítást.
A kép kattintásra növekszik! 😉

Vatera angolul

Saját tapasztalataink és az eladóink visszajelzései alapján folyamatosan nő azon külföldi látogatóknak a száma, akik nemcsak böngésznek az oldalon, de a nyelvi nehézségekkel megbirkózva végül sikeres adásvételeket bonyolítanak a Vaterán. Ezért fontosnak tartottuk, hogy elhárítsuk a nyelvi akadályokat, és az eladókat még több sikeres adásvételhez segítsük.

A Vaterafutár határok nélküli opciója után, most újabb szintet lépünk a külföldi piac felé, néhány napja már angolul is elérhető a Vatera. Legyetek ti is nyitottak a világra, szerezzetek még több vásárlót, próbáljátok ki néhány terméknél a leírást angolul is feltüntetni. A funkció természetesen nem kötelező, a felhasználó az oldal nyelvváltója segítségével tudja módosítani, hogy magyar vagy angol nyelven jelenjen meg a Vatera. A nyelvválasztót HU/EN a jobb felső sarokban találjátok, ha másra nem is, de egy villámpróbára megéri átkattintani angolra.

Tömeges kiemelés

Az eladók számára is hoztunk valamit, mostantól több terméknél egyszerre, csoportosan intézhetitek a kiemeléseket, ezzel is segítve a hatékonyabb eladást. Tudvalévő, hogy a kiemelt hirdetéseket sokkal többen nézik meg az oldalon, így többszörösére nő az esélye annak, hogy az eladásra kínált termékek gyorsabban vevőre találnak. Az opciót a Személyes menün belül, a Meghirdetett termékek menüpont alatt találjátok.

Próbáljátok, használjátok az újításokat, és ha van véleményetek vagy ötletetek, örömmel fogadjuk itt a hozzászólásoknál vagy ezen a linken keresztül.

Jó Vaterázást kívánunk az ünnepi időszakra is!

Üdv,

a Vatera csapata

9 comments

 • Üdv!
  Mikor várható normális Mobil Alkalmazás?
  Nagyon jó lenne,sokszor gyorsabb is lehetne mint a webes felület.Például elmenthetné az aukcióimat és egy gombnyomással elindíthatná őket…..
  2019-ben már tényleg lehetne ilyen,már évekkel ezelőtt is javasoltam hogy fejlesszenek egyet.
  Tisztelettel:
  Frivaldszky

  • Tisztelt Frivaldszky! Az új vaterás mobil applikáció bevezetése nyáron várható. Addig is köszönjük, ha használja a mobilra optimalizált Vaterát. Üdv, Vatera

 • Kedves Tünde!
  Ez a blog felület közel 20%-kal szélesebb, mint maga a vatera és a tesz-vesz “aktív” felülete.
  Gondoltak-e már arra, hogy érdemes lenne azt (is) kiszélesíteni legalább 1280px szélesre?
  Az ugyanis biztosan adja a kb 30%-kal nagyobb felületet, amin könnyebb lenne sok dolgot elhelyezni (gondolok itt pl a tervezett fejlesztésekre). A felhasználók, látogatók döntő többségének kijelzői is “megütik” azt a szintet, az 1024px 10-15 évvel ezelőtt volt általános használatban. Mostanában a laptopok is többnyire 1366px szélesek.
  További elégedettséget lehetne kicsiholni belőlünk, ha ez a szélesség nem csak fixen lenne, hanem oldalra kihúzható formában. Ezt gyakorlatban már több helyen is láthatjuk, pl ipon.hu oldalon. Amennyiben ellátogat oda, kipróbálja, biztosan jobban megérti mire gondolok, mint csak az én mesémből.
  Üdv:
  Sándor

  • Kedves Sándor! Már folynak a tesztelések a megújult Vaterával kapcsolatosan, csak egy kis türelmet kérünk és hamarosan az új felületen vaterázhat. 🙂 Üdv, Vatera

   • Kedves Tünde!

    A múlt heti teszt folyamán láttam már az újabb felületet. Viszont a szélességében nem láttam változást.
    Most már nem tudom visszaállítani, hogy még egyszer tüzetesen megnézzem, lemérjem, így csak az emlékezetemre hagyatkozom, azaz a szélességben nem éreztem változást.
    A jelenlegi kezdőlap a monitoromon 26,5 cm széles (kb 970px), a személyes menü 32 cm (1170px), ez a bolg ugyanannyi mint a személyes menü. A vaterán belül a fórum oldala pedig gond nélkül kihúzható 70 cm, azaz 2560px szélesre.
    A kérdésem ezekhez a szélességekhez kapcsolódott. Amennyiben alapból 1280px széles lenne a kezdőlap, akkor az 30%-kal több felület, mely sokkal több lehetőséget ad a fejlesztőknek. Valamint a felhasználók is elégedettebbek lehetnének, mert döntő többségük képernyője már nem a 10 évvel ezelőtti 1024px, hanem 1280px, wide monitor esetén 1650-1920px, laptopoknál is legalább 1366px széles.
    A saját képernyő méretéhez állíthatóság (mint a vatera fórum vagy a korábban említett másik oldal esetén) pedig még teljesebbé tenné a könnyebb használat érzését és az elégedettséget.
    Ilyen értelemben kérdeztem a “szélesítést”, tervbe van-e véve, lesz-e, vagy még nem tervezik, ill elvetették ennek a gondolatát.
    Üdv:
    Sándor

    • Kedves Sándor! A régi oldal szélessége 985 px, az új oldal pedig 1140 px széles. Ez lehet nem tűnik nagy különbségnek, de új felület reszponzív, tehát rugalmasan igazodik minden eszköz kijelzőjéhez. Üdv, Vatera

  • Kedves Endre!
   Nagyon fontos, hogy minél több vélemény jusson vissza hozzánk, és ezáltal maximálisan kiszolgálhassuk az igényeket, szóval köszönjük a visszajelzést!:) A részletes kereső jelenleg az alkategóriákon belül, a “rendezés szűrés” menüpontra kattintva érhető el, de természetesen ha sok kritikát kapunk ezzel kapcsolatban, akkor mindenképpen változtatni fogunk rajta. Üdv, Vatera

Vélemény, hozzászólás?