Legújabb fejlesztéseink a karácsonyfa alá

Fejlesztések

Kedves Vaterázók!
Nem direkt terveztük így, de nagyon örülünk annak, hogy végül úgy alakult, hogy az alábbi fejlesztések éppen az ünnepekre készültek el. Igaz, az új funkciókat becsomagolni nem lehet, de fogadjátok szeretettel a mi kis vaterás ajándékunkat! 🙂

Új dizájn mobilról

Mostantól a vatera.hu nyitóoldala, terméklistázója, valamint a terméklapok is új köntösben várják a mobilról és tabletről vaterázókat. Az alábbi képeken mutatunk néhány előnézeti fotót, de ha éppen mobilról olvastok minket, kattintsatok a vatera.hu-ra és csekkoljátok le élőben az újítást.
A kép kattintásra növekszik! 😉

Vatera angolul

Saját tapasztalataink és az eladóink visszajelzései alapján folyamatosan nő azon külföldi látogatóknak a száma, akik nemcsak böngésznek az oldalon, de a nyelvi nehézségekkel megbirkózva végül sikeres adásvételeket bonyolítanak a Vaterán. Ezért fontosnak tartottuk, hogy elhárítsuk a nyelvi akadályokat, és az eladókat még több sikeres adásvételhez segítsük.

A Vaterafutár határok nélküli opciója után, most újabb szintet lépünk a külföldi piac felé, néhány napja már angolul is elérhető a Vatera. Legyetek ti is nyitottak a világra, szerezzetek még több vásárlót, próbáljátok ki néhány terméknél a leírást angolul nyelven is feltüntetni. A funkció természetesen nem kötelező, a felhasználó az oldal nyelvváltója segítségével tudja módosítani, hogy magyar vagy angol nyelven jelenjen meg a Vatera. A nyelvválasztót HU/EN a jobb felső sarokban találjátok, ha másra nem is, de egy villámpróbára megéri átkattintani angolra.

Tömeges kiemelés

Az eladók számára is hoztunk valamit, mostantól több terméknél egyszerre, csoportosan intézhetitek a kiemeléseket, ezzel is segítve a hatékonyabb eladást. Tudvalévő, hogy a kiemelt hirdetéseket sokkal többen nézik meg az oldalon, így többszörösére nő az esélye annak, hogy az eladásra kínált termékek gyorsabban vevőre találnak. Az opciót a Személyes menün belül, a Meghirdetett termékek menüpont alatt találjátok.

Próbáljátok, használjátok az újításokat, és ha van véleményetek vagy ötletetek, örömmel fogadjuk itt a hozzászólásoknál vagy ezen a linken keresztül.

Jó Vaterázást kívánunk az ünnepi időszakra is!

Üdv,

a Vatera csapata

3 comments

    • Kedves Endre!
      Nagyon fontos, hogy minél több vélemény jusson vissza hozzánk, és ezáltal maximálisan kiszolgálhassuk az igényeket, szóval köszönjük a visszajelzést!:) A részletes kereső jelenleg az alkategóriákon belül, a “rendezés szűrés” menüpontra kattintva érhető el, de természetesen ha sok kritikát kapunk ezzel kapcsolatban, akkor mindenképpen változtatni fogunk rajta. Üdv, Vatera

Vélemény, hozzászólás?

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.