Ingyenes feltöltés vasárnapig a Könyv-Film-Zene kategóriákban!

Aktuális

 

Kisorsoltuk a könyvutalvány nyerteseit, szívből gratulálunk nekik!

Brio666
moncsicsi83
jenokecske

Könyvmoly vagy filmmániás – melyik illik rád igazán? Könnyíts a lelkeden és a roskadozó könyvespolcodon, adj el minden olyan művet, amit már betéve tudsz, és hagyd, hogy mások is örömüket lelhessék bennük! Most nem csak pénzt kereshetsz a mániádból, de spórolhatsz is, hiszen egész héten ingyen hirdetheted meg könyveidet, filmjeidet és zenéidet a Vaterán!

Hétfőtől vasárnapig minden újonnan listázott terméket ingyenesen tölthetsz fel a könyv, újság, film és zene kategóriákba! Ráadásként az akció ideje alatt feltöltők között kisorsolunk 3 db 10 ezer forint értékű könyvutalványt!

Plusz egy tipp:
Hirdetésfeladáskor használd az ingyenes eladást segítő könyv- és filmkatalógus rendszerünket, amely segítségével egy kattintással behívhatod az eladásra szánt termék legfontosabb adatait. Tartalom, szereplők, trailer, vélemények, egyszóval mindent, ami segíthet az eladásban. Még több infó a könyvkatalógus és a filmkatalógus használatához.

Fontos tudnivalók a listázási díj mentes napok részleteiről: 

  • A termékfeltöltési díj (a továbbiakban: feltöltési díj) mentesség a 2018. július 2. 00:00:00 és 2018. július 8. 23:59:59 közötti időtartamra vonatkozik, és a Vatera (www.vatera.hu) valamint a TeszVesz (www.teszvesz.hu) oldalon a Film; Könyv; Zene; Újság, folyóirat, magazin kategóriáit érinti.
  • A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera és a TeszVesz díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • A kedvezmény az adott időszakban a Vaterára/TeszVeszre újonnan feltöltött (és ez időszakban elindított) termékekre vonatkozik, vagyis az újraindított termékekre nem.
  • A fenti időszakban feltöltött (és elindított) termékek a Vatera, illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • 2018. július 9. napján 00:00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalra.
  • A termékfeltöltésre és a Vaterán, valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk, valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei és a TeszVesz Felhasználási Feltételei irányadóak.
  • A Dante International Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díj mentes napok bármikor történő felfüggesztésére, leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.
  • A listázási díj mentes hét időtartama alatt a Film; Könyv; Zene; Újság, folyóirat, magazin kategóriákban újonnan listázott terméket feltöltők között kisorsolunk 3 db 10 ezer forint értékű könyvutalványt. A játék részletes szabályzata itt érhető el.

Vélemény, hozzászólás?