PayPal kérdezz- felelek

Fejlesztések

 

Alig néhány napja, hogy PayPallal együttműködve elindítottuk a felhasználók közötti közvetlen online fizetést a Vaterán, és máris több száz eladónk kötötte össze vaterás fiókját a PayPallal, és veszi igénybe annak előnyeit.

Ha még nem állítottad be termékeidnél a PayPal fizetést, vagy esetleg elakadtál a fiókösszekötésnél, most segítünk. 😊 Az alábbiakban összeállítottunk egy kérdezz-felelek sort a legtöbbször feltett kérdések alapján. Olvasd végig, és ha bármilyen kérdésed felmerülne, kérdezz bátran itt a bejegyzés alatt vagy az ügyfélszolgálatunktól.

 

Miért kell PayPal üzleti fiók, ha a vaterás eladásaimnál PayPal fizetést is el szeretnék fogadni? Nem elég hozzá a személyes fiók?

A PayPal személyes fiók nem alkalmas online eladásra, ezért ahhoz, hogy a vásárlóid fizetni tudjanak neked PayPallal, a személyes fiókodat Üzleti fiókká kell alakítanod, vagy egy külön PayPal üzleti fiókot is regisztrálhatsz a meglévő Személyes fiókod mellé.

 

Lehet PayPal üzleti fiókom, ha nem vagyok vállalkozó?

Igen, PayPal üzleti fiókot (PayPal business account) magánszemély is létrehozhat, nincs szükség hozzá vállalkozói igazolványra.

 

Magasabb díja van a PayPal üzleti fióknak, mint a személyes fióknak?

Nem, a tranzakciós díjak egységesek, tehát a személyes és az üzleti fiókra is ugyanazok az árak vonatkoznak (Díjtábla).

 

Hogyan regisztrálhatok üzleti fiókot?

Ezen az oldalon (http://www.vatera.hu/help/?tutorial=paypal) lépésről-lépésre megmutatjuk, hogyan regisztrálhatsz a PayPal-on, illetve az alábbi videón is megnézheted a regisztráció folyamatát.

 

Milyen kedvezményt kapok a PayPal-tól, ha összekötöm a vaterás fiókomat a PayPallal?

A paypal-os fiókjukat 2018. május 31-ig összekötő eladóknak a PayPal fél évig (a fiókösszekötéstől számított 180 napig) kedvezményes tranzakciós díjat biztosít, ami 90 Ft + a tranzakció összegének 1,9%-a / tranzakció.

 

Milyen kedvezményt kapok a Vaterától, ha beállítom a PayPal fizetési lehetőséget az eladó termékeimnél?

Ha 2018. július 31-ig összekapcsolod Vatera fiókodat PayPal fiókoddal, 8 héten át a PayPallal is fizethető termékeket ingyen töltheted fel a Vaterára, plusz a Vatera jutalékot is elengedjük minden olyan eladásod után, ahol a vevő PayPallal fizeti ki neked a megvásárolt terméket

Részletek: www.vatera.hu/paypal/ajanlat

 

Hogyan érvényesíthetem a kedvezményeket?

Ha összekötötted a Vatera és PayPal fiókodat, végső lépésként el kell fogadnod a PayPal szerződés feltételeit és aktiválnod kell a kedvezményt (fenti videó 2:10-től). Lépj ide, olvasd el a magyar nyelvű Szerződési feltételeket, majd kattints a Tovább a PayPal oldalára gombra. Zárd be az angol nyelvű szerződési feltételeket, pipáld ki az elfogadó dobozt és kattints az aktiváló gombra (“Activate Promotional Pricing”).

 

Milyen vaterás hirdetéseknél adhatom meg a PayPal fizetési lehetőséget?

Egyelőre csak fix áras, 300 Ft feletti hirdetéseknél lehet a PayPal fizetési lehetőséget beállítani, de a jövőben az aukcióknál is biztosítani fogjuk ezt a lehetőséget.

 

Vélemény, hozzászólás?