Állítsd be a PayPal fizetést termékeidhez, és használd ingyen a Vaterát!

Fejlesztések

 

Örömmel jelentjük be, hogy a PayPallal együttműködve elindítottuk a felhasználók közötti közvetlen online fizetést a Vaterán! Legyen szó vásárlásról vagy eladásról, új vagy használt termékről, vaterás adásvételeidet még gyorsabban és biztonságosabban intézheted, ha a PayPalt használod.

Mi az a PayPal?

A PayPal a világ egyik legnépszerűbb online fizetési rendszere, amely lehetővé teszi, hogy biztonságosan és gyorsan fizess vagy fogadj pénzt online.

Miért jó vásárlóként, ha PayPal-lal fizetsz a Vaterán?

  • Egy kattintással kifizetheted vásárlás után a terméket, nem kell külön bankba menned, vagy netbankból átutalást indítanod.
  • A PayPal-os fizetés semmilyen többletköltséggel nem jár, tehát nem kell plusz díjat fizetned, mint a banki átutalásnál.
  • Ha nem kapod meg a terméket, vagy nem vagy elégedett vele (pl. hibás, sérült), bizonyos feltételek mellett visszaigényelheted a pénzed. A PayPal vevővédelemről itt találsz további információkat »
  • Visszáru esetén a postaköltségét is visszaigényelheted. Erről bővebben itt olvashatsz »

Miért jó eladóként, ha PayPal-lal is fizethetnek neked a vevőid?

  • Nincs banki átfutási idő, azonnal megkapod a termék után kifizetett összeget.
  • A PayPal Eladói Védelem programja véd az esetleges reklamációk és a vevői visszatérítések költségeitől.
  • Ha július 31-ig engedélyezed a PayPal fizetési lehetőséget Vatera fiókodban, 8 héten keresztül ingyen töltheted fel a Vaterára a PayPallal is fizethető termékeidet, ráadásul a Vatera jutalékot is elengedjük, ha a vevő PayPallal fizeti ki neked a megvásárolt terméket.

Az akció további részletei: http://www.vatera.hu/paypal/ajanlat/

Segítség a PayPal fiók bekötéséhez: http://www.vatera.hu/help/?tutorial=paypal

 

Vélemény, hozzászólás?