Ingyenes feltöltés vasárnapig a Műszaki cikk és mobil kategóriában!

Aktuális

10 vaterásnak már biztosan nem lesz mentsége a késésre, ugyanis nyertek 1-1 okosórát!
Ők töltötték fel a legtöbb terméket múlt héten a Műszaki cikk és mobil kategóriába:

bpeti001
DellFinancialServices
elektrojo
emachineshw
haracity
masvalaki22
mediaguru47
petcsi
syrah23
ZsoltFeher

Kedves nyertesek, ezúton is gratulálunk! 😊

Figyelem kütyümániás sorstárs, háziversenyt tartunk ezen a héten a Vaterán! A cél, hogy minél több új hirdetést tölts fel vasárnap éjfélig a Műszaki cikk és mobil kategóriába. Az első tíz legtöbb újonnan listázott terméket feltöltőt* megajándékozzuk egy-egy DZ09 kamerás okosórával!

*a tömeges feltöltő eszközökkel (PST, feed, API, SOAP) feltöltött termékek nem vesznek részt a nyereményjátékban

Hogy még könnyebb legyen a játékban való részvétel, április 30. – május 06. között ingyenes feltöltést biztosítunk minden újonnan feltöltött termékre a Műszaki cikk és mobil kategóriában!

Indítsd a feltöltést most! »

Fontos tudnivalók a listázási díj mentes hét és a hozzá kapcsolódó nyereményjáték részleteiről:

  • A termékfeltöltési díj (a továbbiakban: feltöltési díj) mentesség a 2018. április 30. 00:00:00 és május 6. 23:59:59 közötti időtartamra vonatkozik a Vatera (vatera.hu) valamint a TeszVesz (www.teszvesz.hu) oldalon a Műszaki cikk és mobil kategóriában.
  • A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera és a TeszVesz díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • A kedvezmény az adott időszakban a Vatera/TeszVesz Műszaki cikk és mobil kategóriákba újonnan feltöltött (és ez időszakban elindított) termékekre vonatkozik, vagyis az újraindított termékekre nem.
  • A fenti időszakban feltöltött (és elindított) termékek a Vatera illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • május 7. napján 00:00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalra.
  • A listázási díjmentesség (a fentebb leírtak alapján és az ott megjelölt időtartamban) a mobileszközről indított termékfelöltésre is vonatkozik.
  • A termékfeltöltésre és Vaterán valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk, valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei és a TeszVesz Felhasználási Feltételei irányadóak.
  • A Dante International Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díj mentes hét bármikor történő felfüggesztésére, leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.
  • A listázási díj mentes hét időtartama alatt azon 10 felhasználót, akik a legtöbb újonnan listázott terméket töltik fel a Műszaki cikk és mobil kategóriába, egy-egy kamerás okosórával ajándékozzuk meg. A nyereményjátékban a tömeges feltöltővel (PST), feed-del, API-val/SOAP-pal feltöltött termékek nem vesznek részt. A játék részletes szabályzata itt érhető el.

Vélemény, hozzászólás?