Nyuszi invázió a Vaterán!

Kávészünet

Mindig is sok hosszúfülű tartózkodott az oldalon, de ami a napokban tapasztalható, az egyszerűen elképesztő! Bármerre is nézelődtök, a nyuszik egyértelműen megszállták a Vaterát! Vajon ez csak az ünnepnek köszönhető vagy egyszerűen csak kedvelnek minket? A választ még nem tudjuk, de azért mutatunk belőlük néhány példányt, hátha megtetszenek nektek!

Tapsifüles a lakásban?

blog_nyuszi02

Néhány férfi kollégát is megkérdezvén a válasz egyértelműen pozitív! Persze a mértékletesség szabályait betartva, de igenis jópofa néhány nyuszis mütyür a lakásban.  A képen látható termékek: ágynemű garnitúra, szappantartó, teafilter tartó és ruhaakasztó.

Nyúl a konyhában

blog_nyuszi03

Na persze itt sem az élő állatot ajánljuk, inkább azokat a konyhai kiegészítőket, amelyekkel extra cuki ünnepi desszerteket lehet alkotni. A Vaterán is megtalálható termékek: főtt tojás formázó, tükörtojás forma, kötény és szilikonos bonbon készítő.

Nyuszkó a gyerekszobában

blog_nyuszi04

Mi sem lehet imádnivalóbb mint egy pihepuha nyuszkó, akivel mindig jókat lehet aludni és éjszaka sem engedi hogy féljen a csemete a sötétben: 3D patchwork díszpárna, óriás nyuszi, automatikus éjjeli fény és csillogószemű nyuszipárna.

Ünneplő nyuszik

blog_nyuszi01

Ha ők előkerülnek a szekrények mélyéről, akkor bizos, hogy itt a tavasz! Húsvéti lakásdekoráció néhány különleges darabja a Vateráról: dekupázs nyuszi, rönkfából és vászonból készült nyúl és horgolt nyuszitesók.

Reméljük kedvet kaptatok a nyuszi vásárláshoz! Nagyon jó pihenést kívánunk a hosszú hétvégére és sok locsolót hétfőre!

Vélemény, hozzászólás?