Last minute ajándékötletek

Kávészünet

ajandekotletek_vatera

Bármennyire is hihetetlen, szombat este érkezik a Jézuska és vele az ajándékok sokasága. Sikerült már beszerezni az idei meglepetéseket? Ha még nem, akkor sincs semmi gond, van néhány last minute karácsonyi ajándék ötletünk!

Élmény ajándék
Ha nagyjából tisztában vagy milyen műfajt kedvel az illető, akkor pofon egyszerűen szerezhetsz neki örömet. Változatos színház- és koncertjegyek, musicaltől egészen a sárkányrepülésig, szinte mindent megtalálsz erre linkre kattintva.

Szolgáltatás
Oké, elsőre tényleg furán hangzik, de hidd el remek meglepetés lehet a hölgyeknek egy ajándék frizura vagy egy arckezelés. Az elfoglalt anyák pedig biztosan örülni fognak egy ajándék nagytakarításnak vagy akár egy bébiszitternek. Nézz körül Szolgáltatás kategóriánkban, gondolkozz a célszemély fejével és lepd meg olyan ajándékkal, aminek biztosan örülni fog.

Utazás
Ki ne örülne egy kis pihenéssel egybekötött kiruccanásnak? Hegyi túra, tóparti szállás, városnézés és wellness hétvége, mindezt itthon vagy külföldön. Jelenleg is több mint 200 futó ajánlat vár a Vaterán!

Személyes átvétel
Tudtad, hogy a Vaterán kereshetsz személyesen átvehető termékeket is? Keress rá a lakóhelyedhez legközelebb eső termékekre és vedd át az ajándékot személyesen még ünnep előtt!

Jó hangulatú készülődést és kellemes ünnepeket kívánunk! 🙂

Vélemény, hozzászólás?