Megújult a szolgáltatás kategória!

Fejlesztések

Megújult a szolgáltatás kategória!

Kedves vállalkozó kedvű Vaterás Társunk!

Ha te vagy a legjobb villanyszerelő a környéken, ha te szervezed a legjobb bulikat a városban, vagy a fél kerület hozzád jár hajat vágatni, esetleg mindenki csodájára jár az általad készített tortáknak, akkor most jól figyelj, mert remek hírünk van számodra!

Októbertől ingyen hirdetheted meg szolgáltatásod a Vatera oldalán, feltöltési díj és jutalékmentesen, a megújult Szolgáltatás kategóriában! 

A Vaterát hetente többszázezer felhasználó böngészi, itt az idő, hogy megmutasd magad! Töltsd fel szolgáltatásodat, frissítsd fel már meglévő ügyfélkörödet vagy próbáld ki tehetséged-tudásod egy teljesen új vonalon! Szakács, cukrász, bébiszitter, magántanár, autószerelő, kutyakozmetikus, műkörmös, masszőr, fotós, varrónő… És még oldalakon keresztül lehetne folytatni a sort, hiszen ez mind-mind belefér a Vatera megújult Szolgáltatás kategóriájába.

Fontos tudnivalók!

  • A szolgáltatás kategóriában kizárólag apróhirdetés indítható, a terméklapon nem található ‘Megveszem/Kosárba’ gomb, hanem az általad megadott telefonszám látható.
  • A hirdetésfeladás során megadhatod a telefonszámodat, így a leendő ügyfelek közvetlenül elérhetnek, és gyorsabban létrejöhet az üzlet.
  • A szolgáltatás kategóriában egyszerűen, vaterás eladói fiók nélkül is feladhatod hirdetésed. A regisztrációt követően csak az sms ellenőrzés van hátra: a telefonszámra kiküldött kód megadása után fel is töltheted a szolgáltatásod.
  • A hirdetéseket 30,60 vagy 90 napra töltheted fel.
  • Egy adott apróhirdetés maximum 180 napig (hosszabbítással együtt) futhat, ezt követően újra fel kell töltened. További információkat olvashatsz az apróhirdetésekről erre a linkre kattintva!
  • A Szolgáltatás kategóriában kizárólag szolgáltatások hirdethetőek, termékek nem. Egy szolgáltatáshoz csak egy hirdetés adható fel, a duplikált tartalmak moderálásra, illetve szükség esetén eltávolításra kerülnek.
  • Kiemelést egyelőre nem lehet a hirdetésekre tenni, de a jövőben ebben a kategóriában is elérhetőek lesznek a kiemelések.

Ne habozz tovább, vágj bele! Töltsd fel apróhirdetésed most!

Sikeres vaterázást kívánunk!

A Vatera csapata

Vélemény, hozzászólás?