Vatera Fejlesztések – Képek megjelenítése és szerkesztése

Fejlesztések

kepfejlesztes

Kedves Vaterások!

A hozzánk beérkezett rengeteg szavazatnak, ötletnek, tanácsnak köszönhetően több olyan fejlesztés kerülhetett ki az elmúlt hónapokban a Vaterára, amelyek mind az eladók mind a vásárlók számára hasznosak lehetnek.

A kéréseitek alapján megvalósult fejlesztések közül most azokat gyűjtöttük össze, amelyek a termékfotók megjelenítését és szerkesztését segítik – hiszen tudjuk, egy kép többet ér minden szónál!

Villámnézet a listázó oldalakon

A villámnézet funkció segítségével a terméklap megnyitása nélkül már a listázóban, a termék képére kattintva megtudhatjátok a legfontosabb információkat a termékről és a szállításról, megnézhetitek a termékképeket és akár innen is licitálhattok / vásárolhattok vagy hozzáadhatjátok az adott terméket a megfigyelt hirdetéseitek közé. Természetesen a teljes terméklap a megszokott módon, a termék nevére vagy a villámnézet alján található gombra kattintva továbbra is elérhető.

A villámnézet funkció bekerült a Személyes menübe is, megkönnyítve ezzel az eladó termékeitek vagy a megfigyelt aukcióitok kezelését.

quick_view_vatera

Nagyítás / zoom a terméklapon

Zoomolási (nagyítási) funkcióval bővítettük a termékoldali képmegjelenítést is, hogy kényelmesen és gyorsan meg lehessen nézni a termékek legapróbb részleteit is.

item_page_zoom

Képgaléria

A terméklapon található képre kattintva, tehát a megszokott módon érhető el egy teljesen megújult, akár teljes képernyőn is megjeleníthető képgaléria, ahol a legapróbb részletek megjelenítését egy nagyító eszköz segíti.

gallery

A listázó oldalakon megjelenő képek méretét jelenleg is teszteljük, hogy megvizsgálhassuk, melyik képméret a leghatékonyabb a felhasználóink számára, így előfordulhat, hogy „nagy képes” nézet választásakor a listázóoldalon nem a megszokott képmérettel találkoztok. A teszt eredményétől függően lehet, hogy a jövőben még növelni fogunk a listázóban megjelenített képek méretén.

Képek szerkesztési lehetősége

 Az új képszerkesztőnek köszönhetően a termékfeltöltő és a képmódosító oldalon is lehetőség nyílik a képek szerkesztésére (ceruza ikon), így a továbbiakban nem kell bajlódni külön képszerkesztő programokkal, hanem helyben elvégezhetőek a kívánt módosítások (forgatás, tükrözés, levágás, megvilágítás, kontraszt).

picture_edit_before_v2

Még több fotó a terméklapokon

A fejlesztésnek köszönhetően már 12 termékfotót tölthettek fel az terméklapokhoz, így jobban be tudjátok mutatni eladásra szánt termékeitek minden részletét.

És még egy jó hír a végére:

Gőzerővel dolgozunk a mobilra és tabletre optimalizált oldalunk elkészítésén, amit még idén ősszel szeretnénk bemutatni nektek. Ezzel megújul a Vatera mobil böngészőben látható megjelenése, így még könnyebb és egyszerűbb lesz okos eszközökről is vaterázni!

Bízunk benne, hogy változtatásainkkal, fejlesztéseinkkel könnyebbé tesszük számotokra az oldal használatát.

Jó Vaterázást kívánunk!

9 comments

  • Olvastam az e-mail-emen ,hogy milyen fejlesztések vannak?,vagy csak lesznek? az eladni kívánt képfeltöltéseknél!
    Ki is próbáltam , de ott továbbra is csupán 6db kép feltöltésére van lehetőség! Félre értettem valamit? Vagy ez a fejlesztés ,hogy 12db
    képet lehet feltölteni majd a későbbi időpontban realizálódik?

    • Kedves Sebők Vilmosné! A megadott emailcímhez tartozó felhasználónál nem találunk meghirdetett terméket, sem aktuálisat sem lejártat. Milyen felhasználónévvel vannak feltöltve a termékek?

  • A képszerkesztése kiváló.A termék megnevezése is kiváló. A termék műszaki adatai is megfelelő. A véleményem egyértelműen ” jó “.

  • Jó hír hogy dolgoznak a mobilos verzión mert hát igen sok funkció hiányzik pl hiányzik egy kapcsoló ami behozná a rendes vatera oldalt és onnan vissza is lehessen kapcsolni a mobilos oldalra és hát a megjelenített képek a mobilos verzión igen csak rossz felbontásban tekinthetők csak meg és ez eléggé hátrány . . Van mit fejleszteni és szebbé tenni rajta amihez sok sikert kívánok !

    • Kedves Tibor, köszönjük a biztatást 🙂 A jelenlegi mobilos oldalon is át tud kapcsolni a rendes asztali gép nézetre a jobb alsó sarokban a www ikonra kattintva.

Vélemény, hozzászólás?