Évszakváltás és ingyenes feltöltés a Vaterán

Aktuális

evszakvaltas_nulll

Bizony eljött ez is! A nyár ellendrukkerei fellélegezhetnek, néhány nap múlva hivatalosan is beköszönt az ősz. Itt az ideje dobozba tenni a bikiniket, sarukat és nyitni egy újabb fejezetet a ruhatáradban. Persze ez nem megy karikacsapásra, de azért ne felejtsd el, hogy a becsapós indiánnyár nappali hőségeit fogvacogtató hajnalok és éjszakák követik. Szóval nincs mese, a légies tunikák mellé akassz be néhány melegebb pulcsit vagy kiskabátot is a gardróbba. És hogy mit tegyél a megmaradt nyári holmikkal? Szortírozásra fel, jöhet a már jól ismert kupacozás!

Pakolj ki mindent a szekrényből, acélozd meg a lelkedet, és vedd egyenként kezedbe a holmikat. Íme, néhány kérdés, amit érdemes feltenned magadnak, hogy biztosan a jó kupacba kerüljenek a nyári holmik:

  1. Még mindig jó rád?
  2. Volt rajtad az elmúlt egy évben?
  3. Ha adódna alkalom, újra felvennéd?
  4. Ha most meglátnád a boltban, újra megvennéd?
  5. Illik a stílusodhoz?
  6. Hibátlan a ruha?

Ha jól dolgoztál, akkor legalább három kupac nőtt ki a lábad mellett. Értelemszerűen a kedvenceket tedd el jövő nyárra, a megviselt darabokat viszont kérlek dobd ki, nincs már többé keresnivalójuk a szekrényedben!

A maradék holmira tekints úgy, mint egy jó befektetésre! Kapd elő a centit, fotózz-mérj és tedd fel a Vaterára! Használd ki a hétvégét, mert hétfőtől egy héten keresztül 0 Ft a feltöltési díj a Női-férfi ruházat kategóriában! Még több infó: http://www.vatera.hu/ingyenes-feltoltes/ Ha ügyes voltál, az eladásokból néhány nap múlva vehetsz néhány új kedvencet az őszi ruhatáradba, sőt akár nyerhetsz egy 25.000 Ft értékű vásárlási utalványt is! Hajrá, vaterázni menő!

Vélemény, hozzászólás?