Évszakváltás és ingyenes feltöltés a Vaterán

Aktuális

evszakvaltas_nulll

Bizony eljött ez is! A nyár ellendrukkerei fellélegezhetnek, néhány nap múlva hivatalosan is beköszönt az ősz. Itt az ideje dobozba tenni a bikiniket, sarukat és nyitni egy újabb fejezetet a ruhatáradban. Persze ez nem megy karikacsapásra, de azért ne felejtsd el, hogy a becsapós indiánnyár nappali hőségeit fogvacogtató hajnalok és éjszakák követik. Szóval nincs mese, a légies tunikák mellé akassz be néhány melegebb pulcsit vagy kiskabátot is a gardróbba. És hogy mit tegyél a megmaradt nyári holmikkal? Szortírozásra fel, jöhet a már jól ismert kupacozás!

Pakolj ki mindent a szekrényből, acélozd meg a lelkedet, és vedd egyenként kezedbe a holmikat. Íme, néhány kérdés, amit érdemes feltenned magadnak, hogy biztosan a jó kupacba kerüljenek a nyári holmik:

  1. Még mindig jó rád?
  2. Volt rajtad az elmúlt egy évben?
  3. Ha adódna alkalom, újra felvennéd?
  4. Ha most meglátnád a boltban, újra megvennéd?
  5. Illik a stílusodhoz?
  6. Hibátlan a ruha?

Ha jól dolgoztál, akkor legalább három kupac nőtt ki a lábad mellett. Értelemszerűen a kedvenceket tedd el jövő nyárra, a megviselt darabokat viszont kérlek dobd ki, nincs már többé keresnivalójuk a szekrényedben!

A maradék holmira tekints úgy, mint egy jó befektetésre! Kapd elő a centit, fotózz-mérj és tedd fel a Vaterára! Használd ki a hétvégét, mert hétfőtől egy héten keresztül 0 Ft a feltöltési díj a Női-férfi ruházat kategóriában! Még több infó: http://www.vatera.hu/ingyenes-feltoltes/ Ha ügyes voltál, az eladásokból néhány nap múlva vehetsz néhány új kedvencet az őszi ruhatáradba, sőt akár nyerhetsz egy 25.000 Ft értékű vásárlási utalványt is! Hajrá, vaterázni menő!

Vélemény, hozzászólás?


The maximum upload file size: 16 MB.
You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.