Iskolatáska mustra

Kávészünet

Holnaptól újra becsengetnek, de pánikra semmi ok! Ha nem sikerült mindent beszereznetek az új tanévre, akkor kattintsatok ide, temérdek iskolakezdéshez szükséges felszerelés várja még gazdáját a Vaterán! Ti már megvettétek az iskolatáskát? Az ember nem is gondolná, mennyire nehéz kiválasztani azt a darabot, amely több hónapig-évig mindennapi társa lesz a gyerkőcnek. Az biztos, hogy nem érdemes spórolni a táskáknál, hiszen ami benne van (igaz, pénzben nem mérhető ♥), még nagyobb érték számunkra. Na, de akkor milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a vásárlásnál?

taska01

Kicsiknél (alsó tagozatosok)

Nézzük mindig reálisan a lehetőségeinket. Van olyan suli, ahol naponta kell cipelni a könyveket a gyerekeknek, ott a gurulós táska a legjobb megoldás. Ha inkább háton szeretné hordani a gyerkőc az iskolatáskát, akkor fontos az ergonómikus kialakítás (anatómiailag formált hátlap, jól szellőző anyag) és az állítható, párnázott vállpánt. A kicsiknél nem árt, ha minden átlátható és kéznél van, így a többrekeszes kialakítású táska a jó választás. Az italtartó oldalzseb létkérdés! Nemcsak a füzetek-könyvek védelme miatt, hanem azért is, hogy mindig elegendő mennyiségű folyadékot igyon a lurkó. A menő táskák mellett, állati jó kulacsokat és uzsonnás dobozokat találtok a Vaterán, szerezzetek be néhányat!

taska02

Nagyoknál (felső tagozatosok)

A tapasztalat mondatja velünk, hogy a kamaszoknál lényegi szempont az extra strapabíróság és az egyszerű tisztíthatóság! Vizslassuk át alaposan az anyagot, cipzárakat, mert tutira nem lesznek kímélve… Még több tantárgy, még több tankönyv, ide bizony már nagy méret kell! Az extra felszerelésekről sem feledkezhetünk el, fontos hogy biztonságban tudjuk a kütyüket és a személyes holmit is. A tiniknél nagyon kedvelt a mumusnak kikiáltott válltáska. Mára több orvos is állítja, elég arra figyelünk, hogy mindig felváltva hordja a gyerek a táskát, így nem terheli a gerincet. Ebben a korban nagyon fontos a külcsín és a stílus, eszetekbe se jusson a gyerek nélkül vásárolni! Üljetek le a gép elé és válasszátok ki együtt a cuccokat, legyen közös program a Vaterázás! 🙂

Vélemény, hozzászólás?