A hét vaterás kereskedője: Titka Zsuzsa (szalvetamania)

Kávészünet

blog_vatera_0530_szalvetamania

Titka Zsuzsa több ezer embernek segített már kiszakadni a szürke hétköznapokból szívvel-lélekkel megválogatott, kézműves foglalkozásokhoz való termékeivel. Lenyűgöző mennyiségű pozitív értékelés bizonyítja kedves, profi hozzáállását, amellyel a mi szívünkbe is egy pillanat alatt belopta magát.

A siker a kisfia születésével kezdődött

„2009 augusztusában regisztráltam szalvetamania névvel a Vaterára, de már jóval előtte az oldal tagja voltam. Volt egy fiókom, amelyet csupán arra használtam, hogy a saját használaton kívüli dolgaimat eladjam, és vásároljak ezt-azt.” – kezdte Zsuzsa jókedvűen mesélni a történetét. – „Amikor megszületett a kisfiam, itthon maradtam vele, és körülbelül 1,5 éves korában úgy döntöttem, hogy szeretnék magamnak egy kis kiegészítő keresetet. Az átláthatósága és megbízhatósága miatt nagyon szerettem a Vatera és a TeszVesz felületét is, a kézműveskedés pedig mindig fontos része volt az életemnek, így kézenfekvő volt a gondolat, hogy összekapcsoljam a két dolgot. Elkezdtem néhány termékkel tesztelni, hogy egyáltalán el lehet-e adni ilyen típusú termékeket az oldalon. Amikor láttam, hogy van rá kereslet, fokozatosan növelni kezdtem az árukészletet, és szépen lassan beindult a vállalkozásom. A forgalmam mennyisége egyébként mindig teljesen változó volt, az egyedüli kiszámítható időszak a karácsony, olyankor mindig több az érdeklődő.”

Szalvéta után gyöngyök

„Kezdetben – mint a felhasználónevemből is kiderül – főleg szalvétákkal foglalkoztam, most viszont már inkább a gyöngyökre és egyéb ékszerkellékekre fókuszálok.” – magyarázta meg Zsuzsa, hogy miért szalvetamania névvel csatlakozott hozzánk. – „Igyekszem a vevők kedvében járni, új dolgokat hozni, követni a divatot. Olyan apróságokat válogatok össze, amelyeknek én magam is örülnék. Figyelek a minőségre és a változatosságra, ügyelek arra, hogy mindenféle szín és forma jelen legyen a kínálatomban. Néha csak használatban derül ki, hogy mivel jó dolgozni, és mivel nem, ezért nagyon örülök, ha kapok visszajelzést a vásárlóimtól. Hatalmas segítség, ha tudom, hogy mit érdemes beszereznem, így tudok folyamatosan fejlődni.”

Az alkotás öröme

Zsuzsa nem csupán az eladással foglalkozik, hanem valóban nagy figyelmet fordít a vásárlóira. „Előfordul, hogy tanácsot kérnek tőlem a vevőim, például, hogy milyen gyöngyöket párosítsanak. Mindig szívesen adok tanácsot, és jólesik, amikor utána képet is küldenek az elkészült kreációikról. Sajnos ritkán van idő arra, hogy én magam is készítsek dolgokat, pedig nagyon szeretek alkotni. Sokféle kézműves foglalkozást kipróbáltam már, és mindegyikkel kapcsolatban elmondható, hogy elképesztően megnyugtató több órán keresztül matatni. Fantasztikus szellemi kikapcsolódást nyújt, hiszen ilyenkor semmi mással nem kell foglalkoznunk, csak azzal, hogy létrehozzunk valami újat. Nem kell, hogy az a valami tökéletes legyen, a lényeg, hogy megtaláljuk az elkészítése közben a boldogságunkat és lelki békénket. A kézműveskedés remek módja annak, hogy kicsit kiszálljunk a mókuskerékből, amelybe később aztán feltöltődve térhetünk vissza. Ebben a rohanó világban mindenkinek szüksége van néha egy kis szünetre ahhoz, hogy kiegyensúlyozott maradjon.”

Tökéletes harmónia

„Teljes mértékben elégedett vagyok az életemmel, örülök, hogy megtaláltam azt az elfoglaltságot, ami amellett, hogy hasznos, boldoggá is tesz. A legfontosabb dolog számomra a családom, és szuper, hogy a vaterázást mellékállásként tudom csinálni, így közben rájuk is marad bőven időm. A férjem rengeteget segít a postázásban, amiért nagyon hálás vagyok neki. A pozitív visszajelzéseket is jólesik látni, minden tőlem telhetőt megteszek, hogy továbbra is maradéktalanul elégedettek legyenek a vásárlóim.”

Tapasztald meg te is az igazi Flow-élményt, és készíts valami egyedit szalvetamania bűbájos hozzávalóiból!

3 comments

Vélemény, hozzászólás?