Egyéves a Foxpost! Most 199 Ft-ért elküldheted csomagjaidat!

Vaterafutár

blog_vatera_00_00_ft

Eladtál vagy vásároltál a Vaterán? Esetleg csak szemezgetsz egy termékkel, de a magas postaköltség visszatart a vásárlástól? Van egy jó hírünk:
A Vatera Biztonságos Csomagpont szállító partnere, a Foxpost első születésnapja alkalmából most akciós árral ajándékoz meg minden vaterást:
április 28. és május 30. között a Foxpost automatákban 199 Ft-ért adhatod fel csomagjaidat.

Hogyan tudod igénybe venni?

Ha eladó vagy, állítsd be szállítási lehetőségként termékeidhez a Vatera csomagpont – Foxpost csomagküldést is, hogy vásárlóid kedvező szállítási költséggel juthassanak a megvásárolt termékükhöz!
Vevőként pedig kérd az eladótól ezt a szállítási módot, hiszen így sok pénzt megspórolhatsz!
Az akció részletei, csomagrendelés >>

Nem próbáltad még a csomagküldést csomagautomatán keresztül?

Tégy egy próbát, és garantáljuk, hogy ezentúl csak így akarod majd feladni és átvenni a csomagjaidat. A Vateránál már jópáran leteszteltük ezt a szállítási módot, és minket meggyőzött: nem kell címkét nyomtatni, ragasztgatni, de ami a legnagyobb előnye volt, hogy a sorbanállást is megúszhatod, és 1 perc alatt feladhatod a csomagodat!

Nem bonyolult a feladás és az átvétel az automatában?

Először mi is tartottunk tőle, de valóban nagyon egyszerű a folyamat:
Ha csomagot adsz fel, a csomagküldés megrendelésekor kapott kóddal el kell menned egy tetszőleges automatához, ahol megnyomod a Vatera menüpontot, kiválasztod, hogy melyik automatába küldöd a csomagot, kifizeted a szállítást bankkártyáddal és behelyezed a küldeményt a kinyíló tárolóba.
Ha csomagot veszel át, akkor ha a csomagod megérkezik az automatába, SMS-ben és e-mailben is megkapod az átvevőkódot, amellyel a kiválasztott csomagautomatából fel tudod venni a csomagod.
A Foxpost kérésünkre készített egy videót is, ahol 1 percben megmutatják, milyen egyszerűen fel tudod adni csomagjaidat
Videó a feladásról és az átvételről >>

Hol találod a csomagautomatákat?

Országszerte megtalálod őket a bevásárlóközpontokban, a pontos helyszíneket pedig megnézheted az alábbi oldalon található térképen:
A csomagautomatákat itt találod >>

 

Vélemény, hozzászólás?