Őszi divat: mi felkészítjük az új szezonra!

Kávészünet

Bármennyire is kedveljük a nyarat, kénytelenek vagyunk belátni, hogy beköszöntött az ősz! Szomorkodni azért nem érdemes, hiszen az évszakváltásra hivatkozva végre van okunk a ruhavásárlásra! Látogasson el a Vaterára és frissítse fel ruhatárát! Vásároljon be az őszi szezon igényei szerint és töltse fel olyan ruhadarabokkal gardóbját, amelyekre tényleg szüksége van!

Felsőruházat
A nappali időszakban még bőven elég egy pulóver, de ha a réteges öltözködés híve, akkor a garbó mellény kombináció a tökéletes megoldás. Fázósabbaknak szívből ajánljuk a Vaterás kötött holmikat!

Nadrág, szoknya
Ebben az időszakban már viseljünk melegebb anyagokból készült ruhaneműket! Remek szolgálatot tehet egy vastagabb farmer, kordnadrág és a hölgyek kedvence a leggings. Szoknyából szintén érdemes kordból vagy gyapjúból készült darabokat választani.

Kabát
Hogy elkerülje a zsúfoltságot a szekrényben, válasszon olyan kabátot, ami nemcsak a hűvös reggeleken, hanem az eső ellen is véd. Válogasson bátran kínálatunkból, bőrdzseki, szövetkabát és a mostanság slágernek számító pulcsi-kabát is megtalálható a Vaterán!

Lábbeli
Ez esetben is készüljünk fel az időjárás viszontagságaira! Válasszon olyan lábbelit, amely megvédi a hideg pocsolyáktól. Szürke, esős hétköznapokon bakancs vagy bokacsizma, napsütésre pedig a meleg mokaszin a legjobb választás.

Kötelező darabok
Vannak bizonyos ruhaneműk, amelyek nélkül szinte lehetetlen a létezés az őszi időszakban! Szerezzen be esernyőt, esőkabátot és gumicsizmát, hogy semmi ne érje felkészületlenül!

Vélemény, hozzászólás?