Itt a sulikezdés!

Kávészünet

Nyakunkon az iskolakezdés, már tényleg csak néhány nap van az új tanévig! Minden fontosabb tanszert és kelléket beszerzett már a csemetéknek? Érdemes újra átvenni a listát és az esetleg lemaradt dolgokat kérje személyes átvétellel vagy Vaterafutárral! Ha minden megvan, akkor se dőljön hátra, hiszen a sornak még koránt sincs vége!

Gyermekruházat
Minden gyerek nő néhány centit a vakáció folyamán, így nem árt egy gyors méret ellenőrzés, hogy elkerüljük a kellemetlen meglepetéseket. Tornacipő, tornazsák, úszófelszerelés, valamint az ünneplő ruha sem hiányozhat a szekrényből. Rengeteg időt spórolhat, ha vásárlás előtt felírja a csemete összes fontos méretét és ezek alapján szűkíti a Vatera által felkínált terméklistát.

Technikai kütyük
Sok szülő ellenzi a számítógépet, mégis előbb utóbb kénytelen lesz elfogadni, hogy a tanulás elengedhetetlen részét képezi az internet. A laptop, tablet, e-book olvasó kütyükből nálunk is óriási a választék, ezért érdemes vásárlás előtt beszélni egy hozzáértővel és tisztázni, hogy pontosan milyen készülékre van szüksége a gyerkőcnek.  Vásárlás előtt egyeztessen az eladóval minden felmerülő kérdést! Ha lehetséges, akkor részesítse előnyben azokat az aukciókat, ahol van lehetőség személyes átvételre (fizetésre) vagy van garancia a gépekre.

Tanulósarok
A gyermekszoba készen áll az iskolás évekre? A tanuláshoz szüksége lesz egy megfelelő méretű íróasztalra, egy kényelmes székre és asztali lámpára, hogy természetes fény híján ne erőltesse a szemét. A kamaszoknál már elkerülhetetlen a saját számítógép. Egy laptop vagy egy táblagép számára megfelel a normál íróasztal, de egy asztali PC, a monitor és az esetleges nyomtató már külön számítógépasztalt kíván.

Sikeres új tanévet kívánunk minden Vaterás kisdiáknak!

Vélemény, hozzászólás?