Itt a sulikezdés!

Kávészünet

Elkezdődött a visszaszámlálás, néhány nap és kezdődik az új tanév! A nagyobbak már alig várják, hogy viszontláthassák a barátokat, a legkisebbek pedig kíváncsian néznek elébe az első iskolás heteknek. A szülők számára viszont kifejezetten megterhelő ez az időszak. Nem egyszerű a feladat, hiszen minden évben egyre több pénzbe kerül az iskolakezdés. A helyzetet nem könnyíti az iskolák által kért több oldalas tanszerlista, az áruházakban ilyenkor megszokott tömeg és hiányos készletek miatti tanácstalanság sem. Erre a problémára nyújt tökéletes megoldást a Vatera! Kattanjon rá az iskolakezdéshez nélkülözhetetlen termékekre és válogasson össze mindent, amire szüksége lesz gyermekének a tanuláshoz!

Iskolatáska, tornazsák, uzsonnástáska
Találjon meg mindent egyszerűen, egy helyen! Kortól és nemtől függetlenül minden nebuló megtalálja a számára megfelelő iskolatáskát és hátizsákot a Vaterán! Ugyanitt megvásárolhatja a mindennapos tornaórák elengedhetetlen kellékét, a tornazsákot! Lepje meg csemetéjét egy dizájnos uzsonnástáskával is, hogy mindig jóízűen fogyjon el az otthonról hozott étel.

Füzet, írószer, tolltartó
A tanszerek összeszedését sem bonyolítottuk túl, egy kattintással elérheti az összes fontos kelléket! Kosár funkcióval gyűjtse össze a sok apróságot, majd a végén vásárolja meg az egészet egyszerre! Így elkerülheti, hogy valami lemaradjon a listáról.

Tankönyvek
Szinte mindenki az iskolában kapja meg a tankönyveket, azért mégis érdemes megnézni a Vatera választékát is. Akár súlyos ezreket is spórolhat mások feleslegessé vált tankönyveivel!

Spóroljon velünk időt és pénzt, vásároljon be a tanévkezdéshez a Vaterán!

Vélemény, hozzászólás?