Rendszerszintű változások a Vaterán

Aktuális

Tisztelt Felhasználóink!

Az alábbiakban szeretnénk Önöket tájékoztatni a Vaterán hamarosan érvénybe lépő, rendszerszintű változtatásokról.

2013. augusztus 21. 10:00-tól megszűnik a “Zárt aukció”, az “Ajándék ikon”, az “Indulási dátum előtti listázás” és “Az én ajánlatom” kiemelések, a “Második lehetőség” opció, valamint 2013. augusztus 5-től a “Vaterabolt” szolgáltatás.

A fenti opciók megszűnésével kapcsolatos tudnivalók részletesen:

Zárt aukció
A zárt aukció kiemelés 2013. augusztus 21. 10:00 után már nem vehető igénybe újonnan feltöltött aukcióknál, illetve nem adható hozzá már futó aukciókhoz. A fenti időpontot követően a lejárt, és automatikusan vagy manuálisan újraindított aukciók már a zárt aukció kiemelés nélkül indulnak újra. Kérjük a zárt aukciót használó eladóinkat, hogy fokozottan ügyeljenek az érintett termékeikre!

Ajándék ikon
Az ajándék ikon kiemelés 2013. augusztus 21. 10:00 után már nem vehető igénybe újonnan feltöltött aukcióknál; illetve nem adható hozzá már futó aukciókhoz. A fenti időpontot követően a lejárt, és automatikusan vagy manuálisan újraindított aukciók már az ajándék ikon nélkül indulnak újra.

Aukció indulási dátuma előtti listázás
Az indulási dátum előtti listázás kiemelést a 2013. augusztus 21. 10:00-ra vagy azt megelőző időpontra időzített indulási dátummal feltöltött aukciók esetében lehet utoljára igénybe venni. A fenti időponton túli indulási dátummal rendelkező aukcióknál már nem választható ez a kiemelés.

Az én ajánlatom
Az én ajánlatom kiemelés 2013. augusztus 21. 10:00 után már nem vehető igénybe újonnan feltöltött aukcióknál, illetve nem adható hozzá már futó aukciókhoz. Az érintett aukciókra az aukciók lejártáig tehetőek ajánlatok, amelyek elfogadására az ajánlat megtételekor meghatározott időtartam áll az eladó rendelkezésére.
A fenti időpontot követően a lejárt, és automatikusan vagy manuálisan újraindított aukciók már Az én ajánlatom opció nélkül indulnak újra.

Második lehetőség opció
A második lehetőség opció a 2013. augusztus 21. 10:00 után befejeződött aukciók esetében már nem lesz elérhető. A fenti dátumot megelőzően befejeződött aukciók esetében az eladó továbbra is használhatja a lehetőséget.

Vaterabolt
2013. augusztus 5-től nem igényelhető új Vaterabolt előfizetés. A már létező előfizetések az aktuális számlázási ciklus végéig maradnak érvényben, ezt követően az előfizetés nem újítható meg; az érintett Vaterabolt pedig megszűnik.

A fenti változások a díjköteles szolgáltatások díjait nem érintik. A díjköteles szolgáltatások a megszüntetésig a Díjtáblázatban foglalt árakon érhetők el.

Üdvözlettel:

A Vatera.hu Csapata

Vélemény, hozzászólás?