Mindenkinek van egy szenvedélye!

Kávészünet

Talán furcsán hangzik, de szinte mindenki rendelkezik valamilyen gyűjteménnyel. Ha azt gondolja, hogy Önnek nincs ilyen szenvedélye, akkor nézzen körül otthon! Akár fogadni is mernénk, hogy fog találni legalább öt darabot ugyanabból a típusú tárgyból, amit már nyugodtan nevezhetünk gyűjteménynek!

A legtöbbünknek szinte észrevétlenül gyarapszik a házi kollekciója, hiszen a kedvelt tárgyaknak nehéz ellenállni. De mielőtt a szemetes után nyúlna, gondolja át! Lehet szalvéta, érme, matrica, relikvia vagy akár elfeledett retro tárgy, az évek múlásával értékük is növekszik.

Egészítse ki tárgyait néhány különleges darabbal és kidobás helyett inkább gyarapítsa gyűjteményét, amelyre méltán büszke lehet! Járt már a sokoldalú Gyűjtemény kategóriánkban? A kánikulai üres órákat kihasználva keresse meg gyűjteménye legújabb darabját a Vaterán és állítsa össze saját kollekcióját! Ha úgy dönt, hogy még sincs szüksége rájuk, töltse fel eladásra, hiszen ki tudja, talán Önnél van valaki gyűjteményének legutolsó darabja!

Vélemény, hozzászólás?