Álomesküvő 1 Ft-ról!

Aktuális

Különleges napoknak nézünk elébe a Vaterán, hiszen nem mindennap történik olyan esemény, ahol két álom is valóra válik! Több magyarországi prémium kategóriás esküvői szolgáltató elhatározta, hogy idén egyszerre váltja valóra egy szerelmespár és egy rendkívüli kisfiú álmait. Utóbbit már megtalálták Kovács Benedek személyében, ezért a csapat most egy házasodni készülő szerelmespárt keres!

A 3 millió Ft értékű jótékonysági aukció április 16. 14 óráig elérhető, így ha szeretné szerelmének az igent egy álomesküvőn kimondani, akkor licitáljon és szerezze meg a lehetőséget!

A jótékonysági árverés nyertes jegyespárja egy saját ízlése szerinti esküvőn láthatja vendégül családtagjait és barátait, ahol tapasztalt segítők állnak mellettük az esküvőszervezőtől, a ceremóniamesteren át, a zenekarig.

Az esküvői helyszín: Wedding Garden 1033 Budapest, Hajógyári-sziget 410.
A választható időpontok: 2013.08.02. vagy 2013.09.20.

Az árverés teljes bevételét a Nem Adom Fel Alapítvány kapja, az alapítvány az összeget Kovács Benedek külföldi gyógykezelésére fordítja.

Büszkék vagyunk arra, hogy részt vehetünk ebben a jótékonysági aukcióban és szeretnénk, ha Ön is velünk tartana! Ne felejtse, hogy ha már boldog házasságban él, akkor is segíthet! Biztosan ismer olyan párt, aki örülne egy álomesküvőnek! Küldje tovább a jótékonysági aukció linkjét vagy meséljen róla személyesen!

Vélemény, hozzászólás?