Tavaszi divatkörkép

Kávészünet

Bár az időjárás most éppen nem kecsegtet túl sok jóval, azért ne csüggedjen, néhány nap múlva visszatér a napsütés! Használja ki a hosszú hétvégét, nézelődjön és vásároljon a Vaterán, készüljön velünk együtt a tavaszra! Segítségül adunk néhány tippet a kifutókról!

Színek
Az év fő befutói a cukorka színek, de a fehér-arany párosítás is nagyon trendi lesz az idén. Az energikus színek (narancs-korall-zöld-kék) és barna minden árnyalata (méztől a sötétbarnáig) megtalálható a kifutókon és bár nem túl kirívóan, de azért még feltűnnek itt-ott a neon színek.

Anyag
Remélhetőleg gyorsan emelkedni fog a hőmérséklet, mert tavasszal a könnyű, lezser, szinte áttetsző ruhadarabok lesznek a legdivatosabbak. A bőrcuccok is trendinek számítanak az idén, beállítottságtól függően, bőrből illetve műbőrből készült ruhadarabokat is talál a Vaterán.

Minta
Szinte már természetes, hogy tavasszal a virágos minták a legdivatosabbak, de ne feledkezzünk meg az idei év újdonságáról, a keleti mintákról vagy a tavalyról átmentett csíkos és nyomott mintákról sem.

Stílus
Tetszik, nem tetszik még mindig a csőnadrág a sztár! Ebből is a punk stílusú, szakadt, koptatott és az élénk színű nadrágok lesznek a legdivatosabbak. Az előző évben vásárolt fodros vagy western stílusú ruhákat se rejtse el a szekrény mélyén, mert még mindig trendinek számítanak. A csőnadrág mellett feltűnik a kissé körülményes répa fazon és az elegáns ceruzaszoknya mellett a legnagyobb örömünkre visszatérnek a blézerek!

Nézelődés közben használja a csillagos megfigyelő funkciót és ne felejtse leszűkíteni a terméklistát a baloldali tulajdonság dobozokkal! Kellemes böngészést és jó vásárlást kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?