Jótékonysági aukció az olimpikonok ereklyéivel

Aktuális

Nagy örömmel jelenthetjük ki, hogy az idei ősz a jótékonyság jegyében zajlik a Vaterán. Hálásak vagyunk minden jótékonysági aukcióban részt vevő Vaterásnak, hogy a mostani nehezebb élethelyzetben sem felejtették el, mennyire fontos a rászorulók segítése.

Ezúttal egy újabb jótékonysági aukcióra szeretnénk felhívni a figyelmét! Segítse Ön is a daganatos és leukémiás gyermekek mielőbbi gyógyulását, és licitáljon a londoni olimpikonok által felajánlott ereklyékre! A befolyt összegből most Ön is támogathatja a Tűzoltó utcai Gyermekklinikát!

A felajánló szervezetek most 11, a többi között olimpiai aranyérmes sportolók ereklyéit bocsátják árverésre, hogy az ebből befolyó összeggel járuljanak hozzá a beteg gyermekek gyógyulásához.

Nézze meg az olimpikonok ereklyéit »

Csatlakozzon Ön is az E.On, a Magyar Olimpiai Bizottság, a Nemzeti Sport Online a Juventus rádió és a Vatera közös jótékonysági aukciójához, és támogassa az Őrzők Alapítványt a Tűzoltó utcai Gyermekklinika hivatalos alapítványát.

Az Őrzők Alapítvány elősegíti a klinikán kezelt gyermekek hatékony gyógyítását, folyamatosan javít a kórházi környezeten, az ellátás feltételein és a rehabilitáció hatékonyságán, és segíti új terápiás eljárások kidolgozását.

Vélemény, hozzászólás?