Nézze kényelmesen a meccseket!

Tippek

Európa bajnokság ide vagy oda, dolgozni muszáj, utazni nem mindig lehet, így sajnos kevesen mondhatják el magukról, hogy élőben, a lelátókról szurkolhatják végig az Eb-t. A legtöbben a hagyományos módszerrel követik a meccsek eseményeit, mégpedig az otthoni kanapéról. Sokat gondolkodtunk, hogy vajon milyen lehet a legkényelmesebb otthoni szurkolás, de végül arra jutottunk, hogy ez leginkább magától a szurkoló típustól függ.

A megrögzött tomboló

Hihetetlen átéléssel követi az eseményeket. Góloknál őrjöng, üvölt és ugrál, vesztett labdáknál képes percekig fennhangon káromkodni. Számára kizárólag csak az erősebb, rugós típusú kanapék és fotelek jöhetnek szóba. Pakolja meg őket kispárnával, akkor jó esetben a dühkitöréseket is megúszhatja törött vázák nélkül.

Csak a barátok

A meccseket kizárólag társaságban képes végignézni, így egyértelmű, hogy ebben az esetben a méret a lényeg! Sarokkanapé vagy a 3-4 személyes ülőgarnitúra lehet a tökéletes megoldás, kiegészítve plusz párnákkal. A lényeg, hogy a bútor huzata legyen bőr, textilbőr vagy lemosható szövet, hiszen nagy valószínűséggel számíthat sörborulásra és vajas popcorn csatára is!

A csendes szemlélő

Nem ugrál, és nem kiabál, viszont szereti a meccs unalmasabb perceit szundikálással tölteni. Számára a hintaszék vagy egy nagyobb babzsákfotel a tökéletes választás. Nem beszélve arról, hogy az utóbbi tökéletesen képes elnyeli a rossz pillanatok miatti csapkodást. Mivel ezekből a bútorokból meglehetősen nehézkes a felállás, így a kényelem kedvéért helyezzen el melléjük egy kisasztalt is!

Ön melyik típusba tartozik? Kattintson a Vaterára és válogasson kedvére a több ezer kanapéból és fotelből!

Vélemény, hozzászólás?