iPad2 vagy akár 100.000 Ft a Nyúltól!

Játék

Közeleg a húsvét, ezért úgy gondoltuk, hogy a Vaterásokat egy kis játékra invitáljuk! Az ügyes Vaterázók az elkövetkezendő hetekben pénzjutalmat ésakár egy iPad2-t is nyerhetnek a Vatera Nyúltól! Használja ki Ön is a húsvéti időszakot, vásároljon ajándékot vagy adja el dolgait a Vaterán és nyerjen!

2012. március 19. és április 09. között tart a Vatera húsvéti játéka, melyen a Vaterázók között hetente kézpénzzel feltöltött bankkártyát vagy a játék végén egy iPas2-t sorsolunk ki! A játék 3 játékhétre tagolódik. A játékban pontgyűjtéssel lehet részt venni.

Miért jár pont?
A Vaterás vásárlásért, eladásért és termékfeltöltésért 1-1 pont jár a játék ideje alatt. Fontos, hogy az egy forintról indított aukciókért nem jár pont.

Mit lehet nyerni?

Minden játékhéten azok között, akik a játékhét ideje alatt minimum két pontot gyűjtenek, kisorsolunk a játék ideje alatt 2×25.000 Ft értékű és 1×100.000 Ft értékű bankkártyát!

Azok között, akik a játék teljes ideje alatt minimum 3 pontot gyűjtöttek pedig egy új iPad2 táblagépet sorsolunk ki!

Hogy még hány pontot kell gyűjtenie az egyes nyereményekhez, és a játékról bővebb információkat találhat a játék oldalán, a www.vatera.hu/husvet oldalon!

Vélemény, hozzászólás?