Megjelent a Vatera Windows Phone-ra is

Aktuális

Örömmel jelentjük be nektek, hogy mától elérhető a Vatera hivatalos Windows Phone alkalmazása! A premierhez kapcsolódóan egy fehér Nokia Lumia 800 csúcsmobilra is licitálhattok a www.vaterapremier.hu oldalon! Az aukcióból befolyt teljes összeget a Nevelő Otthonok Nemzetközi Szövetsége (FICE) Magyarországi Egyesülete kapja.

Nokia Lumia 800

A Windows Phone alapú okostelefon valódi közösségi élményt kínál: egy pillantással átláthatod, mi történik a barátaiddal. Az egy darabból álló készüléktest dizájnja és hatalmas ClearBlack AMOLED képernyője nem csak a felhasználást segíti, de a szemet is gyönyörködteti. A Nokia Lumia 800 8 megapixeles, 28 mm-es nagylátószögű objektíve HD videofelvételre is alkalmas és a fotó vagy videó azonnal megosztható a közösségi oldalakon.

Vatera Win7 alkalmazás

A legújabb Vatera.hu Windows Phone alkalmazással az aukciós portál összes alapfunkcióját használhatod – licitálj és vásárolj mobiltelefonodról, kérj értesítést a kedvencediről, kövesd megfigyelt aukcióidat, intézd levelezéseid vagy töltsd fel eladásra kínált terméked! A Nokia és a Vatera közös fejlesztése a hazai e-kereskedelmi alkalmazások premierje is.  Az ingyenes app a Windows Phone-alapú okostelefonokra, így az új Nokia Lumia készülékekre is elérhető.

Az aukció elérhetősége: www.vaterapremier.hu

Az alkalmazás elérhetősége: http://www.windowsphone.com/hu-HU/apps/17f556d1-90f5-4e13-8a91-9c5383408cc2

Vélemény, hozzászólás?