Fotózással nyerhet!

Tippek

Rossz időben is lehet fotózni, de ha másra nem, ideális alkalom ez arra, hogy az elkészült képeket rendezgessük, feltöltsük, elküldjük ismerősöknek. Digitális képeinkből is kérhetünk előhívást, így albumba rendezhetjük azokat. Vagy egyszerűen rendelhetünk kész fotókönyvet is. Most még inkább megéri, hiszen a Vaterán most még ezzel nyerhet is!

Ne felejtse el, hogy megújult a Vatera fényképezőgép-videókamera kategóriája, és ha most vásárol ebben a kategóriában, (akár kiegészítő termékeket vagy szolgáltatásokat is), akkor részt vehet sorsolásunkon, melyen egy Panasonic Lumix gépet nyerhet!

Rendeljen most digitális képkeretet, fotóelőhívást vagy akár fotókönyvet, így nem kell képeit nélkülöznie akkor sem, ha nincs számítógép közelben. Fotóelőhívást, fotókönyvet most kedvezményes áron rendelhet a Vateráról az alábbi linken: Fotórendelés»

Ha most rendel, vásárlásával részt vehet a „Nyerjen fényképezőgépet” nyereményjátékunkban is, melynek részleteit és a legjobb ajánlatokat megtalálhatja a Vatera.hu/fenykepezogep oldalon!

Vélemény, hozzászólás?