Fényképezőgép Villámjáték: Nyerjen Aquaworld belépőt!

Játék

A megújult fényképezőgép kategória, és a „Nyerjen fényképezőgépet” játék keretében Villámjátékra invitáljuk felhasználóinkat! A Villámjáték lényege, hogy amennyiben most a megújult fényképezőgép-videokamera főkategóriából vásárol bármely terméket ezen a hétvégén, megnyerhetik az 5 db Aquaworld strandbelépő egyikét!

Mit kell tennie hogy részt vegyen a sorsoláson?

  1. Vásároljon a Villámjáték promóciós időszaka alatt a vatera.hu megújult fényképezőgép-videokamera kategóriájából értékhatártól függetlenül.
  2. Amennyiben 2011. 07. 22 – 12:00 óra és 2011. 07. 25. 12:00 óra között történik a vásárlása, automatikusan részt vesz a „Villámjáték” sorsolásán
  3. A Villámjáték sorsolásán a résztvevők között 5 db, 2 főre szóló Aquaworld belépőt sorsolunk ki a budapesti Vízibirodalomba!
  4. A nyertesek névsorát 2011. július 29-én péntekig közzétesszük itt a Vatera blogjában, és a nyerteseket e-mailben értesítjük!

Ne feledje, amennyiben a Villámjáték ideje alatt vásárol, nem csak az Aquaworld belépőket nyerheti meg, hanem részt vehet a fődíj, egy Panasonic Lumix fényképezőgép sorsolásán is!
A nyereményjátékról és a Villámjáték részvételi feltételeit megtalálhatja a http://www.vatera.hu/fenykepezogep oldalon!

Vélemény, hozzászólás?