Új opciók, változások az Extra szolgáltatásoknál!

Tippek

Mostantól plusz megjelenési lehetőségekkel, és extra kiemelési és termékfeltöltési opciókkal segíthetik az eladók termékeik minél előbbi gazdára találását. Változások történnek a lisztázási, kategória oldali kiemelések menetében, plusz két extra opció közül is választhatnak eladóink termékfeltöltésnél, illetve a kiemeléseket és extra szolgáltatásokat egy könnyebb, egyszerűsített, átláthatóbb felületen tudják ezen túl igénybe venni.

Változás a listázások elejére sorolás szolgáltatás működésében

2010. november 16-tól a listaoldali előre sorolás és a főkategória oldali kiemelés fizetős szolgáltatások külön válnak.

Főkategória oldali kiemelés


Listaoldali előre sorolás

Korábban azok közül az aukciók közül jelent meg a főkategória oldalon is véletlenszerűen néhány, amelyeknél az eladó a listaoldali előresorolás (kiemelt ajánlatok rész) szolgáltatást igénybe vette.

Mivel ez a két szolgáltatás megjelenésében, elhelyezkedésében és működésében is eltér, ezért a jövőben az eladók a Vaterán külön-külön egymástól függetlenül opcionálisan kérhetik a lista oldali előresorolást illetve a főkategória oldali kiemelt megjelenést. A lista oldali kiemelt megjelenést változatlanul 300 Ft-ért, a főkategória oldali kiemelést pedig 150 Ft-ért lehet igénybe venni a termék feltöltése során vagy akár az aukció elindítását követően utólagosan is. Az új szolgáltatás 2010. november 16-án kerül bevezetésre a Vaterán.

2 új eladást segítő extra szolgáltatás kerül bevezetésre

A felhasználóktól érkezett igények és ötletek alapján további 2 új szolgáltatással kívánjuk segíteni a sikeres eladás lehetőségét a Vaterán. Az egyik opcióval már az aukció indítása előtt megjelenhet a keresési találatok közt az adott termék a listázókban, a másikkal pedig engedélyezhetik az anonim licitálási lehetőséget.

Az aukció kezdő időpontja előtti megjelenés lehetőséget biztosít arra, hogy már a tényleges licitálás vagy megvásárlás lehetősége előtt maximum 3 nappal az aukció már előzetesen is látható legyen a látogatók számára az eladó által beállított kiemelésekkel (előresorolás, színes háttér stb.). A szolgáltatás díja 100 Ft. A vevők aukció figyelőt tudnak beállítani már ezekre az aukciókra is, így annak indulásáról e-mail értesítést kapnak.

A licitálók nevének elrejtése: az eladó 50 Ft-os díjért beállíthatja, hogy az aukció során a licitálók illetve a nyertes neve ne jelenjen meg publikusan pl. nagy értékű vagy erotikus termékek esetén anonimitást biztosítva a vevőknek.

A két új szolgáltatás 2010. november 16.-tól vehető igénybe,

Az extra szolgáltatások és kiemelt megjelenési lehetőségek a termékfeltöltési folyamatban önálló oldalra költöznek.

A termékfeltöltés során az oldal végén találhatók a külön díjért igénybe vehető kiemelt megjelenési szolgáltatások (bekeretezés, színes háttér stb.) és az egyes szolgáltatásokkal kapcsolatos bővebb információk további kattintásokkal érhetők el.

Az extra szolgáltatások számának növekedésével és a választást megkönnyítendő indokolttá vált, hogy ezek a kiemelt megjelenési lehetőségek a feltöltés folyamatában egy önálló 2. oldalra költözzenek, ahol képpel és részletesebb leírással segítjük az eladókat a kényelmes választásban.

Vélemény, hozzászólás?