Fényesebb csillagok a Vaterán!

Fejlesztések

November 23-tól fényesebb csillagokkal találkozhatnak a Vatera felhasználói az oldalon, hiszen keddtől már a megújított értékelési rendszer szimbólumai köszönnek vissza a Vatera felhasználónevek mellett! Az új szimbólumokkal egy egyszerűbb, mindenki által könnyebben érthető jelrendszert vezetünk be az értékelésekhez.

Az új szimbólumrendszert a felhasználók által is más értékelő, rangsorolási rendszerekből ismert tulajdonságok alapján állítottuk össze. Ezen túl a felhasználók minősítését a különféle jelvények helyett csillagokkal jelezzük. Ezek alapján a felhasználók – akár egy verseny győztesei – a bronz fokozattól az arany fokozatig gyűjthetnek csillagokat a visszajelzések mennyiségétől függően. Így egy könnyebb beazonosítható, átlátható, és már ismert, könnyen érthető rendszerben gyűjthetik az értékeléseket.

Az újonnan bevezetett, külön jelzéssel ellátott arany csillagokkal pedig nem csak új szinteket hoztunk létre, de a legnagyobb, legmegbízhatóbb felhasználók már ezek alapján is felismerhetőek lesznek, mutatva ezzel azt, hogy ők kiemelkedően erős tagjai a Vatera közösségének.

Az értékelések 2010. november 23-tól az alábbi táblázat alapján kerülnek számításra:

Az első bronz csillagot már egy értékelésnél megkapják a felhasználók, az első arany csillag megszerzéséhez pedig 1000 pozitív visszaértékelés szükséges.

Az új szimbólumrendszert 2010. november 23-án vezetjük be a Vaterán, a meglévő értékelések pedig átszámolódnak, és az új szimbólum-rendszer szerint kerülnek megjelenítésre.

http://www.youtube.com/watch?v=3lmknX4sm3c

Vélemény, hozzászólás?