Kassai Viktor személyesen a Vatera székházban

Aktuális
A Vaterán talált új gazdára Kassai Viktor USA-Ghána világbajnoki nyolcaddöntőn viselt dedikált meze, sípja, piros- és sárgalapja.

Az első alkalommal megrendezett Vatera Exkluzív árverésen a sztárjátékvezető által felajánlott bírói-csomag végül 80.000 forintért kelt el. Az árverésből befolyt teljes összeget jótékony célra, a Virtuális Játék, Sport- és Szabadidő Egyesület számára ajánlották fel. A licit győztese személyesen vehette át ezeket a bírótól.
– Nagyapám is játékvezető volt, emiatt az ereklyék különösen sokat jelentenek számomra, az pedig óriási megtiszteltetés, hogy magától Kassai Viktortól vehettem át a csomagot. Egyben örülök, hogy a felajánlással sérült gyermekek sportolási lehetőségeit is támogathatom – lelkendezett a nyertes az átadón.

A Vatera székházában tartott ünnepélyes átadón Kassai Viktor a jótékonyság fontosságát hangsúlyozta.
– Boldogan ajánlottam fel a mezt, sípot és lapokat, ezzel segítve az egyesület munkáját. Nagyon nemes célért küzdenek, biztos vagyok benne, hogy jó helyre került az árverésen befolyt összeg – kommentálta az árverést a híres magyar játékvezető.

Nem ez az első alkalom, hogy az aukciós oldal a Virtuális Játék, Sport- és Szabadidő Egyesületet támogatja egy jótékonysági árverés keretén belül. Az aukciók mellett tavaly karácsonykor a teljes Vatera cégcsoport nagyobb összegű adománnyal is támogatta a szervezet munkáját. Az egyesület sérült fiataloknak teremt sportolási lehetőséget hagyományos és számítógép alapú eszközökkel, például konzolokkal. Exkluzív sportrelikviák többször is kerültek már jótékony célból virtuális kalapács alá az oldalon. 2010-ben többek között Gera Zoltán és Dzsudzsák Balázs dedikált meze, Kolonics György egyedi versenykenuja, Kozmann György aláírt pólója és Erdei „Madár” Zsolt kézjegyével ellátott bokszcipő mind karitatív árveréseken találtak új gazdára.

Vélemény, hozzászólás?