Részletes Autó-Motor kereső, feltöltésért robogó!

Kávészünet

Mint azt már szemfüles felhasználóink észrevehették, megújult részletes keresővel találkozhatnak felhasználóink a Vatera Autó-motor kategóriájában! Az oldalsávban található kategória-specifikus keresővel még egyszerűbb a Vatera és az OtoMoto.hu oldalak kínálatában böngészni! Nem csak böngészni érdemes, de feltölteni is, hiszen most mindenki, aki feltölti járművét, egy Aprilia robogót nyerhet sorsolásunkon!

Az Autó-Motor kategória egy viszonylag egyedi kategóriának tekinthető, talán ez az egyik leginkább olyan kategória, ahol nem elsősorban az aukció indításának feltételei, hanem sokkal inkább, és nagyobb részben az aukcióra feltöltött járművek speciális tulajdonságai, jellemzői határozzák meg a vásárlást.

Ezért megújítottuk a kategóriában található keresőnket, most már gyártási év alapján, a pontos kategória-típus, az aktuális állapot szerint is megadhatóak a keresési feltételek, vagy a találatok szűkíthetőek a hengerűrtartalom, a futott kilométerek, vagy akár a sebességváltó típusa alapján is. A kívánt szín, a hűtés vagy az üzemanyag típusa is kiválasztható, emellett továbbra is lehetőség van a megszokottak alapján új/használt, fix áras vagy aukciós, fizetési mód megadására is.

kereso_automotor

Az új kereső az Autó-Motor kategóriába lépve baloldalon, az oldalsávban található. Bevezetésével szeretnénk megkönnyíteni felhasználóinknak, hogy minél egyszerűbben, minél részletesebb adatok alapján megtalálhassák a keresett járművet a Vatera és az OtoMoto.hu kínálatában.

Most nem csak böngészni, de feltölteni is érdemes, hiszen ezzel automatikusan részt vehetnek sorsolásunkon! Kíváncsi hogyan nyerhet egy Aprilia robogót? Kattintson ide a részletekért »

Vélemény, hozzászólás?