Gratulálunk a felhasználói kérdőívünk nyerteseinek!

Játék

gratulalunk_20100712

Júniusban a Vatera kutatásán kérdeztük felhasználóinkat oldalunkkal és szolgáltatásainkkal kapcsolatos meglátásaikról, véleményeikről, felhasználói szokásaikról. A kérdőívet kitöltő felhasználóink automatikusan egy sorsoláson vehettek részt, mely során 10 db, két főre szóló meghívást nyerhettek a budapesti Aquaworld Vízibirodalomba!

Sorsolásunkon az alábbi felhasználóinknak kedvezett a szerencse, akik a két főre szóló ajándékutalványt nyerték:

juszufuram Csengeri8
Ildi25 kilikoli
vassyapa 123pamacs
Miki673 labetu
zol_e patocs

A nyerteseknek ez úton is gratulálunk és köszönjük felhasználóinknak, hogy részt vettek kutatásunkban!

Amennyiben legközelebb ön is szeretne részt venni kutatásunkban, illetve részt venni extra nyereményjátékainkban, iratkozzon fel hírlevelünkbe! Hetente kiemelt ajánlatok, hasznos információk, hírek és tippek – minden ami aukciózás, első kézből a Vatera hírlevélben!

Iratkozzon fel most hírlevelünkre! »


13 comments

  • Hali!
    Azért nem 100-as a dolog, kell némi tolerancia!
    Autogumi vételnél, a felszereléskor, 2honap mulva, a gumis nem engedett forgalomba még saját felelőségre sem!!! Szálszakadások miatt!
    Ez kb.: 3% ! /csak/
    Igazábol sokszor kisegített. Továbbra is VATERAs vagyok. Sikeres jövőt vaterások!

  • Sziasztok ! Én csak köszönetet szeretnék mondani a pontos gyors vatera futárnak. Korrekt ügyintézés, időben felvették és ki is vitték. a pénzeket pedig rendebn intézték. hajrá !!! Végre valami ami a vetarával összhangban van és müködik.

  • szerintem a vatera nagyon jó!itt a kispénzű emberek is beszerezhetik a számukra szükséges dolgokat elérhető áron.az eladók nagyrésze rugalmas,és kedves.szeretem ezt a piacteret!

  • Szerintem nagyszerű ötlet volt. Ezáltal mindenki “”bátran”” körülnézhet, érdeklődhet bármi is érdekli,a vásárlást megkönnyíti.
    Köszönjük!

  • Sziasztok! nagyon jó ötlet volt azoktól a személyektől akik elindították ezt az oldalt. Itt nagyon sok minden megtalálható, többször vásároltam erről az oldalról, Mindig pozitív eredménnyel zárultak az auciók. Sok sikert!

  • Sziasztok!

    Én általában bakelit lemezeket vásárolok, mivel nagy gyűjtő vagyok, és nem egy ritkaságra akadtam már rá, ami nekem fontos volt, és sehol máshol nem lehetett megkapni, és mellesleg sok új barátságra is szert tettem, és azóta tartjuk a kapcsolatot, és vásárolok tőlük.
    Mindenféle szempontból csak ajánlani tudom, és mindig frissül.

    Üdv Mike

  • Szerintem nagyon jó a vatera, mindent megtalálsz, amit csak akarsz. Széles a választék, és az árak is jobbak, mintha üzletben vásárolnál. Biztonságos és megbízható, engem legalábbis még nem vertek át. Mindenkinek ajánlom, aki vásárolni szeretne, érdemes körülnézni.

    Üdv.

Vélemény, hozzászólás?