Arany Pengét hozott Vera!

Aktuális

aranypenge_blogheader

Bár Vera tavaly elutazott Berci után Ausztráliába, úgy látszik mégis hozott nekünk egy kis szuvenírt! Május 27-én csütörtökön este tartották a Gödör klubban az egyik legrangosabb hazai reklámszakmai díj, az Arany Penge díjátadó gáláját, ahol Verát is ünnepelhették a résztvevők!

Az Arany Penge a magyarországi kreatív szakmában tevékenykedők által leginkább elfogadott díj. Sok alkotónak, ügynökségnek és megbízónak jelentenek igazán emlékezetes, rangos elismerést.  2009-ben a MAKSZ immáron 10. alkalommal rendezte meg a Fesztivált és a hatás nem maradt el.

Berci és Vera komplikált története nem csak a közönség, de szakmai körökben is nagy sikert aratott tavaly. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen az idei versenyen „Integrált megoldások” kategóriában a szakmai zsűri a legkiválóbb díjjal, azaz egy Arany Pengével jutalmazta meg a „Megcsalt feleség” kampányunkat, melyet 2009. őszén a Cluso kreatív ügynökség készített a Vaterának.

aranypenge_foto

Ez úton szeretnénk megköszönni e Díjat elsősorban annak a több ezer embernek, aki részese volt Vera történetének, illetve a Vatera.hu Kft. összes dolgozójának és partner ügynökségeink, így a Cluso, a Neo Interactive, a Maximize Médiaügynökség és az Avantgarde BC közreműködését, akik nélkül a sikertörténet nem jöhetett volna létre!

Vera története tehát Penge élen táncolt, és jó irányba billent el! Köszönjük!

8 comments

Vélemény, hozzászólás?