Kolonics György versenykenuja a Vaterán!

Aktuális

kolo_blog_fejlec01

A most indult Vatera Jótékonysági aukció keretében a sportimádók ismét lehetőséget kapnak, hogy a hazai sportvilág ifjait támogassák!

Igazi sportrelikviára, Kolonics György utolsó versenykenujára licitálhatnak a Vatera felhasználói május 26. és június 4. között. A jótékonysági árverést a Magyar Kajak-Kenu Szövetséggel és a Kajak.hu oldallal együtt szervezi a Vatera. Az aukcióból befolyt összeggel a Kolonics Alapítványt segítjük, akik kajakokkal, kenukkal és sporteszközökkel támogatják a fiatal tehetségeket.

Az aukcióra kerülő versenyhajó igazán különleges darab. A kétszeres olimpiai- hétszeres világ- és tizenötszörös Európa bajnok sportlegenda által használt hajót személyre szabottan neki, az ő javaslatai alapján fejlesztette ki a portugál gyártó, amelyet külön igazolás is bizonyít. Az 5,2 méter hosszú, Nelo márkájú kenuban a merevítők Kolonics kívánságának megfelelően máshol vannak elhelyezve, mint a gyártó többi hajójában.

Nézze meg Jótékonysági aukciónkat, és Licitáljon Ön is Koló hajójára! »

Azok, akiknek lehetőségeik nem engedik, hogy licitáljanak a különleges relikviára, de szeretnék segíteni az alapítvány munkáját, a Szegedi Világkupán személyesen, valamint a Vatera felületén 500 forintos támogatói jegy vásárlásával megtehetik ezt.


Vélemény, hozzászólás?