Mókás 2009 a Vaterán!

Kávészünet

A Vatera piacterén minden nap non-stop zajlik az élet, nem volt ez máshogy 2009-ben sem. Ahogy felhasználóink tapasztalhatják, számtalan kérdés, válasz, vélemény és értékelés  érkezik naponta mind a terméklapokra, mind a felhasználókhoz és természetesen az ügyfélszolgálathoz is egyaránt. Ezek közt néha akad elég érdekes írás is, mely nem csak Önöket, de minket is megmosolyogtat. Alább jöjjön egy válogatás 2009 legmókásabb felhasználói megnyilvánulásaiból, a teljesség igénye és természetesen név nélkül!

vicces2009
“Mert volt ismerősőm aki vett egy telefont 30ezerért. Le ütött egy doboz gyufát,és így lett neki 1 harmincezer forintos doboz gyufája,mivel azt küldték el neki 😀 És még reklamálni se tudott mivel azt ütötte le.” – Íme egy példa miért nem érdemes kapcsolatfelvételi termékekkel próbálkozni!

“A Vatera jobb mint a kábítószer, mert ennek legalább van értelme és a részt vevőkneksikere is.”Lassan jön az elvonókúra is! 🙂

“Egy vásárlómmal akadt egy kis gond, sajnos nem ismeri az intelligencia fogalmát.” – van ez így

“Sajnos negatívot kell adnom,mert a hátamba vágta a kést” – egy negatív értékelés, nem tudjuk mi történhetett… (reméljük csak metaforikus hasonlat)

“Remélem nem fogják azt gondolni, hogy szórakozni akarok, de azt kérdezném, hogy vissza tudnák-e állítani a ma törölt regisztrációmat és felhasználói fiókomat, mert most tapasztaltam meg, hogy ezek nélkül pl. licitálni sem tudok.” – kiderült hogy nem megy!

“Olvasd el ezt visszafelé a mondat végéröl: Küjlészebgem tibböt A. norámálliv tnyéfnyári za le ddiv lüzök miekémret” – levelezés egy terméklapon. Tanulság: az irányfényt kell követni!

“2008.02.28- 2009.01.23 ig előzetes letartóztatásban voltam, erről sajnos igazolással rendelkezem…  Kérem Önöket vegyék figyelembe ezt a rajtam maximálisan kívülálló okot és engedélyezzék a visszatérésem a piactérre…” – Egy levél az ügyfélszolgálathoz,  fő a bizalom!

“sajnos mire csomagolásra került volna sor,a szék lábával sikerült széttörnöm…:(“ -Egy semleges értékelés, egyébként 2 db Parker tollról volt szó, amit ezek szerint székláb alá ugrottak öngyilkosságból!

“Szia! A távirányító müködik, a “rágcsálás” a funkcióját nem érinti. Én is így vettem, még az előző gazdája harapdálta meg. Elsősorban a teteje, az infra felöli részen található több tucat emberi (Homo Sapiens Sapiens) metsző- és rágófog nyom. Mélységük változó, az alig láthatótól az 1-1,5 mm-ig terjed. Mivel sem régész sem fogorvos nem vagyok, ezért sem a “rágcsáló” korát sem nemét sem pedig fogazatának állapotát nem tudom megállapítani. Mindenesetre az álkapocs izomzata nem lehetett túl erős, mert a távirányító burkolatát sehol nem tudta átszakítani. Üdv: Tamás” – Egy távirányító sérülésének analizálása!

“Szeretném megkérdezni, hogyan használhatom a Honfoglaló-s aranytallérjaimat licitáláskor?” – azt sehogy, és sajnos Supershop kártya pontbeváltásra sincs lehetőség itt…

“az önök oldalán aukcionálok lassan egy hónapja” – reméljük velünk marad!

“Szeretném megvenni az alábbi terméket és nem tudtam pontosan hogyan is kell és tévedésből Rálicitáltam.” – tévedni emberi dolog, és igen, a Véletlen Vásárlók léteznek!

Ha Ön is találkozott hasonló humoros, meghökkentő, vagy mókás írással, ossza meg velünk a bejegyzés kommentjeiben! Vidám 2010-es évet kívánunk a Vaterán mindenkinek!

6 comments

  • Nem pontos a történet szó szerint,mert nem találom de hetekig ha rossz kedvünk volt ezt vettük elő.

    Aukció tárgya:1Ft-o minimálár nélküli Zsolnay padlóváza 50cm-es.
    A felső pereméből nagy darab hiányzik amit le is fotózott az eladó.
    Eladó javasolja a leírásban,hogy akár csinos kis lámpa is készíthető belőle.

    Terméklapon üzenetekben zajló párbeszéd:

    Vevő1: Csak lámpának használható?
    Eladó:Lehet vele verekedni is,de erre a célra én Herendit használok.(vevő nem válaszol)

    Vevő2: Hol van a sérülés,nagyon zavaró?
    Eladó:Engem nem zavar.
    Egy szemüveg csodákra lehet képes (negyedik fotót csak a sérülés tölti ki).
    Vevő2: ……meg felvettem tényleg.

    Vevő3:Ti nagyon nagy humoeistál vagytok 🙂
    Vevő4:Látszik hogy tényleg így van,ő már a röhögéstől nem bír írni.

    Eladó:Köszönöm hogy felkeresték az oldalamat és meg tudtam önöket nevettetni :-)további szép napot.

    Nekem nagyon bejött, remélem mindenkinek lesz egy vidám perce.
    Rallycross

  • Az egyik vevőm felhívott egy állatos medál miatt, közben pedig a beszélgetés második felére beérkezett a kolléganőm, aki már csak ennyit hallott:

    “Az oroszlán pénteken érkezik, de a bárányról még nincsen infromációm. ……. Természetesen buborékos borítékban küldöm majd az oroszlánt.”

    Már közben is halálra röhögte magát, hogy megint mit üzletelek, és nekem is sikerült elrögöhnöm magam, de a vevő megértette. 🙂 Mindez történt 2010 első hetében… Remélem, hogy azért még beleférek a sztorikba… 🙂

  • 10 db Balra Kanyarodó sín az aukció tárgya. Itt az egyik kérdés:

    “Jobbra kanyarodó sínje nincs véletlenül?”
    és rá a válasz:
    “19db jobbra kanyarodó van”
    majd később egy élelmes felhasználó leleplezi a sínek nagy titkát:
    “Ezek íves sínek nem balra kanyarodnak hanem arra amerre fordítjuk őket.”

Vélemény, hozzászólás?