Allegro Csoport jótékonysági aukció eredmények

Aktuális

karacsonyi_header

Tavalyi évben az Allegro Csoport hazai tagjai, így a Vatera, TeszVesz és az Árukereső úgy döntött, hogy az ügyfelek karácsonyi ajándékozására szánt keretösszegét, 650.000 Ft-ot ezúttal jótékonysági céllal egy alapítvány céljára ajánlja fel.

A 2009. karácsonyához kapcsolódó jótékonysági aukciónkban felhasználóinkat is jótékonykodásra hívtuk, mind a TeszVesz-en, mind a Vaterán licitálhattak egy-egy kiemelt termékre, illetve lehetőség volt 1000 Ft és 5000 Ft értékű támogatást is felajánlani az alapítványnak.

A meghirdetett aukciókból a felhasználóinknak köszönhetően összesen 284.000 Ft folyt be, melyet teljes egészében felajánlottunk a támogatott alapítvány részére.

A Vaterán aukcióra bocsátott eBook olvasót a T-Home és a T-Mobile Hungary ajánlotta fel, a TeszVesz-en megvásárolható legújab Nintendó Wii Fit Plus játékkonzolra pedig részben a hazai forgalmazó felajánlásának köszönhetően licitálhattak. Az együttműködést ez úton is köszönjük!

Kedvezményezettnek a Pető Intézet Gyakorló Általános Iskoláját választottuk, ahol a Konduktív Iskoláért Közhasznú Alapítvány közreműködésével segíthettük az intézmény gyermekeit, ahol a cél az értetelmi-, mozgás- és önkiszolgálási tevékenységek – a komplex személyiségfejlesztés megvalósítása. Az itt foglalkoztatott gyermekek voltak az elsők, akik elkezdték a rendszeres, számítógép alapú virtuális sporttevékenységet, melynek jótékony hatása immáron tudományosan is bizonyított.

2009-ben létrejött a Virtuális Játék, Sport és Szabadidő Egyesület, amely célul tűzte ki, hogy lehetőséget biztosítson mindenki számára fogyatékosságtól függetlenül bárhol az országban, hogy részt vegyen ebben a játékos sporttevékenységben.

Mindenkinek köszönjük, aki részt vett a Vatera, TeszVesz és az árukereső közös jótékonysági aukciójában!

Vélemény, hozzászólás?