Jótékonysági árverések októberben!

Aktuális

Bizonyára emlékeznek, hogy a közelmúltban két jótékonysági aukció keretében is lehetőségük volt két nemes ügyet is támogatni.

Az Okosító Alapítvánnyal karöltve szervezett aukciónkban ismert művészeink által felajánlott személyes tárgyakra licitálhattak itt nálunk a Vaterán. Ezzel egy időben a TeszVesz-en pedig a művészekről készült rajzolt grafitportrékat indítottuk licitre, hogy az aukciókból befolyt összeggel egy különleges betegségben szenvedő kislány, Nati kezelésére ajánljuk fel.

A Vaterán lehetőség volt 500 Ft-os támogatással is hozzájárulni Nati gyógyulásához. Így a Vatera felhasználók a tárgyakra való licitálással és az 500 Ft-os felajánlásokkal több, mint 200.000 Ft-tal járultak hozzá Nati őssejtkezeléséhez. Köszönjük minden támogatónak és licitálónak a felajánlásokat! A licitek nyertesei részt vehettek az aukcióhoz kapcsolódó jótékonysági Gálán is, melyről egyik felhasználónk így számolt be a Gáláról, azt hiszem, ennél nem is kell több:

“A mai Jótékonysági gála…..nehéz szavakba önteni. Azt hiszem egy csodálatos délutánon vagyunk túl. Nemcsak a fellépők miatt, hanem az egész délutánnak olyan családias volt a hangulata. Lelkiekben nagyon sokat kaptam…nem mondom, h feltöltődést, mert ez nem az, de nem is tudom leírni. Örülök, hogy hozzájárulhattam Nati kezeléséhez, azzal, hogy Nagy Sanyi rugós szarvasfigurája az enyém lett (ami egyesek szerint inkább ló, de ezt hagyjuk) illetve hogy Manót egy zenei alappal hozzásegíthettem ahhoz, hogy Serbivel énekelhessen. Nagy köszönet Krisztinek, Ritának, Mankának és Zitának a mai gáláért. “

Másik jótékonysági árverésünk keretében pedig Németh Krisztián bajnoki góllövő cipőjére licitálhattak, ezzel is segítve egy kómában fekvő fiatal magyar focista, a tiszaföldvári Burján Sándor felépülését. A relikvia 102.000 Ft-ért kelt el,  melyet teljes egészében Sándor kezeléseire ajánlottuk fel. A szerencsés nyertes az elmúlt héten Németh Krisztiántól személyesen vehette át a cipőt!

Köszönjük a felhasználóinknak a liciteket és a támogatást!

4 comments

  • Kedves Mindenki!

    Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Mindenkinek aki bármilyen módon segített Natinak!
    Köszönjük a Vatera csapatának,a lehetőséget,a sok-sok segítséget és,hogy már másodszor mellénk álltak,hogy beteg gyerekeknek segítsünk!

    “Mindenki elég gazdag ahhoz,hogy másoknak segítsen!”

    üdvözlettel:
    A szervezők!

  • Köszönet a portálnak, hogy felvállalja a segíteni kész emberek összefogását. Ott voltam a Natinak szervezett gálán, fantasztikus volt. Jó érzés látni, hogy ebben humánusnak nem mondható világban emberek (művészek és mindennapiak, akik nem mindennapiak) képesek egy délutánra melegséget,szeretet varázsolni mindannyiónk szívébe. Köszönet érte. dr.Sebő Zsuzsanna

Vélemény, hozzászólás?