1.000.000 felhasználó a Vaterán!

Aktuális

Újab mérföldkőhöz érkezett el a közel tíz éves történetében a Vatera. Be kell valljam, a Vateránál már mi is izgatottan vártuk ezt a pillanatot. Vasárnap éjjel, valamikor éjfél után, valaki gyanútlanul regisztrált a Vaterán. Akkor ő még nem sejthetett semmit, de mi már tudtuk. Megszületett az egymilliomodik regisztrációnk!

1.000.000 regisztrált felhasználó a Vaterán!

Ez úton szeretettel köszöntjük az egymilliomodik felhasználónkat, aki CSTANY felhasználónévvel regisztrált! Mivel egy különleges alkalomról beszélünk, úgy gondoltuk, különleges ajándékkal jutalmazzuk meg őt!

Bizonyára már sokan tudják, hogy a Vatera nem csak Magyarország legnagyobb aukciós piacterét jelenti, hanem egy tengerpartot is éppen így hívnak Leszbosz szigetén. Úgyhogy megragadjuk az alkalmat, és az egymilliomodik felhasználónknak egy két főre szóló utat ajándékozunk, nem máshova, mint a görögországi Leszbosz szigetén található Vatera Beach-re, melyet 2010. első félévében használhat fel – hiszen télen mégsem annyira vonzóak  a tengerpartok, mint a szikrázó nyári napsütésben!

Ez úton is gratulálunk, és a Vatera csapata ez úton köszönti mind az 1.000.000 regisztrált felhasználóját!

21 comments

 • Még mindig a Verácska?Már herótom van tőle.A hozzászólásokat olvastam míg adott el ezt-azt,de valahogy nem értem,hogy a jó Magyar embereknek az nem jutott eszükbe,hogy sokan a tüzelőt nem tudják megvenni télen,de arra adtak ki bőségesen hogy a Verácska útjára teljen ha ugyebár igaz amit állított.Ezek lennénk mi Magyarok.Ezt csak azért írtam le,mert a hozzászólásokban ha jól láttam 2 fő is “elmenne” vele Görögbe.
  Ezúton gratulálni szeretnék a szerencsés nyertesnek,jó pihenést!!!

 • Üdv az egymilliódiknak!

  Nem kell irigykedni, nem mindegy hány éve vagy Veterás, ott vagy,
  mint sokan mások.

  Üdv minden Veterásnak:Hegylakó

 • Kedves emberkék!!!
  Ezt a levelet kaptam!!!
  Kedves Kövesdiné Csányi Julianna!

  Túl az egymillión…
  Újabb mérföldkőhöz érkezett aukciós piacterünk. Hétfő hajnalban regisztrált a Vaterára “cstany” névvel az 1.000.000-dik felhasználó. Jutalma egy egyhetes utazás Görögországba, Leszbosz szigetére, a Vatera Beach-re. Bővebb információ »
  AKKOR MOST KINYERT??????????

  • Ön a hírlevél szövegét idézte, abban is és az itt olvasható bejegyzéstben is egyértelműen szerepel, hogy CSTANY nevű felhasználónk lett az 1.000.000 felhasználónk, így az út boldog tulajdnosa is.

 • Sziasztok!

  Ez nem jelent semmit, szerintem nem csak egy-két ember van, aki 3-4 névvel is jelen van, ez az 1000000 nem reális…
  Ez ilyen, ilyen is marad!
  Persze attól még örülhetünk neki, csak nem valós szám.

  By!

 • Húh,hát nagyon irigylem CSTANY-t 🙂
  és én is nagyon remélem,h ez a hihetetlen idióta reklám végre eltűnik a tv-kből,mert ha nem lettem volna idáig vatera tag,engem ezzel nem megfogtak volna,hanem nagyon messze elüldöztek volna az oldaltól.

  mindenkinek jó licitálást;)

 • Remélem én leszek az 1.000.000-modik mivel már nem vagyok fiatal és még nem nyaraltam de ha nem én leszek akkor sem nem baj gratulálok a győztesnek és jó üdülés kívánok.

 • Valóban nagyon jó ez. Nekem személy szerint mint (egyelőre még aktív) vaterásnak is, hiszen mind a kínálat, mind a lehetséges vevőköröm meglehetősen széles. Mindazonáltal csak remélni tudom, hogy a (meglehetősen igénytelen) megcsalós-verás reklámkampány nem üldözte el a becsületes vaterásokat, és nem vonzotta ide az országban amúgy nagy koncentrációban jelenlévő igénytelenséget.

 • Ez nagyon jó, hogy már egymillióan vagyunk, mert az mindenkinek csak jó, ha minél több minőségi és megbízható vaterás keletkezik, és a nagy számok törvénye alapján erre minden esélye megvan az oldalnak… 🙂
  Gratulálok!

Vélemény, hozzászólás?