1.000.000 felhasználó a Vaterán!

Aktuális

Újab mérföldkőhöz érkezett el a közel tíz éves történetében a Vatera. Be kell valljam, a Vateránál már mi is izgatottan vártuk ezt a pillanatot. Vasárnap éjjel, valamikor éjfél után, valaki gyanútlanul regisztrált a Vaterán. Akkor ő még nem sejthetett semmit, de mi már tudtuk. Megszületett az egymilliomodik regisztrációnk!

1.000.000 regisztrált felhasználó a Vaterán!

Ez úton szeretettel köszöntjük az egymilliomodik felhasználónkat, aki CSTANY felhasználónévvel regisztrált! Mivel egy különleges alkalomról beszélünk, úgy gondoltuk, különleges ajándékkal jutalmazzuk meg őt!

Bizonyára már sokan tudják, hogy a Vatera nem csak Magyarország legnagyobb aukciós piacterét jelenti, hanem egy tengerpartot is éppen így hívnak Leszbosz szigetén. Úgyhogy megragadjuk az alkalmat, és az egymilliomodik felhasználónknak egy két főre szóló utat ajándékozunk, nem máshova, mint a görögországi Leszbosz szigetén található Vatera Beach-re, melyet 2010. első félévében használhat fel – hiszen télen mégsem annyira vonzóak  a tengerpartok, mint a szikrázó nyári napsütésben!

Ez úton is gratulálunk, és a Vatera csapata ez úton köszönti mind az 1.000.000 regisztrált felhasználóját!

21 comments

Vélemény, hozzászólás?

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.