Másodszorra első a negyedik!

Játék

Lezárult Aranyláz játékunk második fordulója is, a második sorsolásnál ismét az első legtöbbet licitált kalapot sorsoltuk ki, ami ezúttal sorban a negyedik volt! A manó leleplezte a kalapot, ami alatt a félmilliós PC Diszkont vásárlási utalvány lapult! A megfordított kalapban pedig ott lapult rengeteg név, akik közül valaki hazaviheti a heti fődíjat! De vajon ki lett a félmilliós álomnyeremény boldog tulajdonosa?

Az 500.000 Ft értékű PC Diszkont vásárlási utalvány nyertese pedig nem más, mint looprec nevű felhasználónk!

Nyereménye:

500.000 FORINT ÉRTÉKŰ UTALVÁNY A PC DISZKONTTÓL
A PC Diszkont meseszerű kínálatában szabadon válogathat 500.000 Ft értékig!

A szerencsés nyertesnek ez úton gratulálunk!

Viszont aki most sem nyert, ne csüggedjen, hiszen hétfőn délben új forduló indult, és még 3 fantasztikus nyeremény vár gazdára! Gyűjtsön további tallérokat, licitáljon az önnek legszimpatikusabb kalapra, és vegyen részt az egyiptomi luxusút, a 10 fős szilveszteri buli, vagy az 500.000 Ft készpénz sorsolásán!

Kíváncsi hogyan gyűjthet tallérokat? Részletekért kattintson ide»

21 comments

  • looprec! Engem is 2nappal utána hivtak fel, a lényeg,hogy ha lejár a játék (okt.5.-e után) lesz majd a nyereményátadás egyben a többi nyertessel.
    Amúgy én se hittem eleinte az ilyen játékokba,de már visszatért a hitem,most,hogy nyertem végre valamit 🙂 Ma kitöltöttem 4 skandinávlottót is,majd meglátjuk este,hogy nyertem e 🙂 Remélem:-)
    A profi eladói programról meg annyit,hogy nekem nagyon tetszik,és nagyon bejött… 5Ft helyett 3Ft a listázási dij (ha 21napra rakod fel). Én általában 100-200Ft-ot szoktam hagyni a licites és licit nélküli áron,tehát aki nem akarja kivárni a végét,az leüti villámáron. Gondolkodj rajta,mert elég jó szerintem ez a program,nekem megkönnyitette a dolgom :-)És ilyen sok terméknél szerintem neked is megkönnyitené 🙂

  • Üdv!
    Gondoltam kicsit én is hozzászólok ehhez a dologhoz. Mivel egyáltalán nem hiszek az ilyen jellegű sorsolásokban, ezért eddig SOHA nem indultam semmi ilyen dolgon. Most is csak poénből raktam fel az aranyaim felét az egyik kalapra. Ennyi. Kihúztak, elvileg nyertem, bár még csak egy mail jött a tényről, de telefonon még nem keresett senki…gondolom a türelem rózsát terem. Még annyit tennék hozzá, hogy nekem ez csak a hobbim, de igen sokat foglalkozom vele, és igen fizetem a feltöltési díjat is, és nem három hétre, hanem hetente, mert csak így van pörgés a termékeken, és tényleg nem vagyok profi eladó, mert nem látom értelmét. Tehát minden összeesküvés elmélet gyártót bizosíthatok róla, hogy létezem, nem a Vatera alkalmazottja vagyok, és néha tényleg lehet nyerni az ilyen sorsolásokon is. De sajnos csak egy embert húznak ki…
    looprec

  • Nem szeretem,ha valaki ennyire rosszindulatú… Van,aki otthon van egész nap,pl. beteg,nem tud dolgozni,vagy nincs munkája,és a vatera hatalmas segitség lehet neki… Legalább nem hal éhen… És amint látjátok,sem én,sem looprec nem 1Ft-os kis szögeket árul,hanem komolyabb dolgokat… És nem 1Ft-ért tettük fel,tehát listázási dijat kell fizetnünk minden egyes feltett termék és eladások után. Nekem párszáz termékem van csak (gondolom jópár embernek van ennyi még a vaterán),looprec viszont nagyban csinálja,és még nem is profi eladó. Akkor most kiszámolhatod,hogy hány terméke van,és hányszor 5Ft-ot kell fizetnie 3hetente. És mennyi munka feltenni ezt a sok árut… Szerintem megérdemli. Mint mindenki más,aki szerény. Ha már eleve bennetek van ilyen gusztustalan gonosz irigység és rosszindulat,akkor higgyétek el,soha nem fogtok nyerni, akárhány millió terméket is tölthettek fel! Úgyis amellé áll a szerencse,aki éppen megérdemli. Ja,akinek nem inge,ne vegye magára.

  • Esélye mindenkinek van, aki akár egy tallért is tett fel, tehát abszolút nem csak az eladók nyerhetnek. Az esélyek viszont egyértelműen növelhetőek a tallérok számával. Azt pedig, hogy hány eladó és vásárló játszik, illetve ki tesz fel több tallért, nem tudjuk befolyásolni 🙂

  • Érdekes, most is az a nyerő, akinek 1883 db terméke van feltöltve.
    Előző heti kérdésemre pedig az volt a válasz, hogy nem csak az ezer tételes eladóknak van esélyük. A kisebb tétellel rendelkezőknek mekkora így az esélyük???

  • A Vatera rendszerről csak annyit, hogy rakás szar, olyan lassú mint a csiga, 5 lekérdezésből jó ha 1-szer azt csinálja mit kéne, (azt meg se említem hogy rohadt drága, 5000 Ft cucc eladásából csak 2000 a vateráé, iszonyú nagy pofátlanság (még az Ebay-is olcsóbb), a játékról meg annyit, hogy “nagyhalaknak” való aki naponta csomo cuccot elad, úgy könnyű nyerni, nem FEAR játék.(úgyis kerül fel a nyeremény a Vaterára) ennyi.

    (Kérem nem törölni, mert ez csak az igazság!!!)

  • Van egy ‘lila megérzésem’, hogy csak a profi ezüst és egyéb kiemelt eladók neve kerül ebbe csodanyeremény kalapok -ba :-))))
    biztos megérdemlik!
    majd, ha egy ‘nem eladó’ veterán nyeri meg a következő dijak akkor hiszek a “csodá”-an :-)))))

  • Nem értem, de gyanus hogy amikor bemásoltam a vatera keresőjébe a looprec nevet kiadta hogy nincs ilyen nevű felhasználó a vaterán, hogy is van ez?

Vélemény, hozzászólás?