Támogatás a mellrák elleni küzdelemért!

Aktuális

Múlthéten az Egészség hídjával közösen indított jótékonysági aukciónk keretében egy exkluzív lehetőséget kínáltunk felhasználóinknak, melynek keretében egy különleges találkozás lehetőségére licitálhattak a hazánkban koncertező Anastacia-val.

A találkozás mellé két fős VIP jegy is járt, mellyel exkluzív környezetben élvezhette a szerencsés nyertes a koncertet. A  zártkörű fogadáson részt vettek többek között a mellrák elleni küzdelem hazai nagykövetei, Dobó Kata és Oroszlán Szonja is.

A licit nyertese Mattheisen Mária volt, aki munkája során gyerekbútorok tervezésével foglalkozik. „Magánemberként évek óta patronáljuk az Egészség Hídja Egyesület munkáját, így amint hallottunk a licitről a Vaterán, eldöntöttük, hogy megnyerjük!” – mondta a nyertes. „Szeretem Anastacia zenéjét, és a mellrák elleni sikeres küzdelme is példamutató, így hatalmas megtiszteltetés, hogy találkozhattam a világsztárral.”

A jótékonysági árverés 107.000 Ft-on zárult, mely összeg teljes egészében az Egészség Hídja Egyesület mellrák elleni felvilágosító munkáját segíti! A nyertes felhasználónak ez úton is köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?