Figyelj okosan! – termékfigyelő a Személyes menüben

Tudtad hogy lehetőséged van naprakészen figyelni a számodra érdekes aukciókat? Csak néhány kattintás és naponta, sőt akár óránként is értesülhetsz az új feltöltésekről, de ha nem kedvelet a levelet, a személyes menüdben is nyomon követheted az elmentett termékfigyelőidet. A beállított keresés bármikor módosítható, lemondható vagy akár törölhető ezen az oldalon. Legyél te a főnök, tartsd felügyelet alatt a vaterás feltöltéseket és csapj le a legjobb ajánlatokra!

A szezon miatt példának most az iskolakezdéshez (lány pink, piros iskolatáskát keresünk) kötjük a termékfigyelő bemutatását, de bármilyen vaterás aukcióra beállíthatod az opciót.

 

Figyelő beállításának menete:

  1. Add meg azokat a tulajdonságokat, amik alapján szűrni szeretnél az ajánlatok között (pl. megadhatsz kulcsszót, kategóriát, eladót stb.)
  2. Állítsd be az értesítőt! Kérhetsz e-mail-es értesítést is, ehhez megkell adnod a küldés gyakoriságát. Ha az újraindított aukciók is érdekelnek, jelöld be a szöveg mellett található checkboxot, végül állítsd be lejáratot az értesítőnek, majd kattints a Mentés gombra!
  3. Ezen az oldalon követheted a már elmentett termékfigyelőidet. Leállíthatod az értesítő leveleket, változtathatsz a keresésen vagy újakat hozhatsz létre, de akár törölheted is a beállított termékfigyelőket.

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.