Vaterafutárt mindenkinek!

blog_futar

Kedves Vaterások!

Valószínűleg már nektek is feltűnt a változás, januártól fokozatosan bevezetésre került a differenciált árak alkalmazása a Vaterafutár oldalon. Erre azért volt szükség, mert egyre többen használják a szolgáltatást nem vaterás csomagokhoz is.

Hogy ez pontosan mit jelent?

A Vaterafutárt nem csak vaterás csomagokhoz lehet rendelni, viszont a Vaterán eladott termékek szállítási díja jóval kedvezőbb. A lenti letölthető táblázatban (kattints ide) jól látható az árkülönbség a két lehetőség között. A nem vaterás csomagok alapdíja igaz, hogy magasabb, de a jelenlegi piaci árakhoz képest kedvezőbb áron vehető igénybe a csomagküldés.

Mit kell tenned, hogy a kedvezőbb árakkal küldhesd a csomagod?

  1. Adj el a Vaterán!
  2. A futár rendelése előtt lépj be (http://www.vaterafutar.hu/ ) a jobb felső sarokban található Belépés gombra kattintva! A bejelentkezési adataid megegyeznek Vaterás fiókodéval.
  3. A bejelentkezést követően válaszd ki az adott adásvételt a legördülő menüből, így az elérhető legkedvezőbb áron tudod megrendelni a kívánt futár-szolgáltatást.

Jó Vaterázást kívánunk!

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.