Éljenek az apukák!

Anyák napja méltó párjaként világszerte minden évben, júniusi harmadik vasárnapján köszöntjük az apukákat, szerencsésebbek a nagypapákat és dédapákat is. Az apák napja eredetileg egy, az USA-ban hat gyermekét egyedül nevelő háborús veterán emlékére jött létre. Ez az ünnep itthon meglehetősen újkeletű, bár évről évre egyre többen gondolják úgy, hogy az édesapák ugyanúgy megérdemlik az extra napos figyelmet, mint az édesanyák.

Ezt mi is így gondoljuk, így köszöntsük hát sok szeretettel az édesapákat! És hogy mivel szokás ilyenkor kedveskedni? Szinte bármivel meglephetjük, legyen az egy a gyerekek által készített apróság vagy egy drága ajándék, a lényeg, hogy szeretettel adjuk! ♥

Ha még nincs ötlete, akkor szeretnénk a figyelmébe ajánlani legújabb Pinterest táblánkat, ahol összegyűjtöttünk néhány lehetséges ajándékot! Kattintson erre a linkre és válogasson kedvére a kifejezetten apáknak szóló ajándékötletek között!

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.