Tegye zsebre a Vaterát!

Önnel is előfordult már, hogy csak azért késett le egy régóta megfigyelt aukcióról, mert éppen nem volt gépközelben vagy lecsúszott egy potenciális vásárlóról, mert nem tudott időben válaszolni a kérdésére? Gondolt már arra egy drága áruházi termék előtt álldogálva, hogy milyen jó lenne, ha megnézhetné kapható-e ugyanilyen, olcsóbban a Vaterán?

Okostelefon tulajdonosoknak ez ma már nem jelenthet problémát! Töltse le ingyenesen a telefonjának megfelelő mobil applikációt és tegye zsebre a Vaterát!

Helyszíntől és helyzettől függően a mobilra készült Vatera alkalmazás tökéletes társ az aukciózásban. Töltsön fel terméket közvetlenül telefonjáról, intézze levelezéseit, kövesse megfigyelt aukcióit és mentett kereséseit, böngéssze a Vatera.hu folyamatosan bővülő kínálatát okostelefonjáról, így nem marad le semmiről!

Próbálja ki most!

Vatera alkalmazás androidos telefonokra »

Vatera alkalmazás iPhone készülékekhez »

Vatera alkalmazás Windows7 telefonokra »

Vatera alkalmazás Symbian telefonokra »

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.