Keressük a legfanatikusabb gyűjtőket!

Játék

Előfordult már, hogy furcsán néztek Önre a gyűjtőszenvedélye miatt? Mostantól igazán nincs miért zavarba jönnie, hiszen különleges hobbija most akár negyedmilliót is érhet! A Vaterán minden gyűjtő talál kincseket, ezért most gyűjtő szenvedélyű hírességeinkkel közösen keressük az ország legkülönlegesebb, legérdekesebb, legviccesebb gyűjteményeit.

Nevezzen be saját gyűjteményével november 10-ig és nyerje meg az 5 X 50.000 Ft-os díj egyikét vagy vigye haza a 250.000 Ft-os fődíjunkat!

Nevezzen a játékba, küldje el nekünk gyűjteménye képét és leírását!

A játék menete:

  • Nevezzen Ön is, és töltsön fel képeket és leírást a gyűjteményéről 2012. november 10-ig.
  • A nevezési időszak lezárultával a szakmai zsűri és gyűjtő hírességeink segítségével kiválasztjuk a 10 legfanatikusabb gyűjtőt.
  • 2012. november 10. és 20. között tartó szavazási időszakban a legjobb 10 gyűjtemény közül a közönség szavazza meg a nyertest.

Úgy érzi nincs elég mersze a feltöltéshez? Nézze meg az eddig feltöltött gyűjteményeket vagy merítsen ihletet hírességeink mániájából. Ha szívesen játszana, de a kollekciója még nem teljes, akkor keresse fel a Vatera gyűjtemény kategóriáját, ahol jelenleg is több ezer termék várja, hogy méltó helyére kerülhessen.

Jó szórakozást és sikeres játékot kívánunk!

A játékról és a nyereményekről részleteket és a szabályzatot itt tekintheti meg.

A játékhoz sok sikert kíván,

A Vatera csapata

Vélemény, hozzászólás?