Regisztráció nélküli vásárlás a Vaterán!

Legújabb fejlesztésünkkel azoknak az érdeklődőknek szeretnénk kedvezni, akik még nem regisztráltak piacterünkön és mielőtt ezt megteszik, kipróbálnák az aukciózást, így mostantól lehetőség nyílik regisztráció nélkül vásárolni a Vaterán.

Újonnan bevezetett funkciónknak köszönhetően a korábban SMS vagy bankszámla regisztrációhoz kötött vásárlással szemben most azonnal lecsaphat egy-egy termékre fix- és villámáron. A regisztráció nélküli vásárlást minimális korlátozásokhoz kötöttük.

Csak fix vagy villámáron tudnak vásárolni (nem licitálhatnak)

 • olyan aukción nem vásárolhatnak villámáron, ahol 5 vagy több licit van
 • nem vásárolhatnak az aukció lezárását megelőző 1 órában
 • kosaraik értéke nem haladhatja meg az 50.000 Ft-ot
 • egy eladótól maximum 5 terméket vásárolhatnak egy kosárral
 • kosarukban maximum 3 eladótól lehetnek termékek
 • csak akkor értékelhetik az eladót, ha regisztrálnak, és elvégzik az SMS-ellenőrzést is

Ahhoz, hogy ellenőrzött vásárló lehessen és az alap regisztrációs jogosultságokon felül, a teljes körű fix- és villámáras vásárlói, illetve licitálási lehetőségeket is ki tudja használni, továbbra is regisztrált felhasználóvá kell válnia.

Részletek a regisztráció nélküli vásárlásról»

Bízunk abban, hogy változtatásainkkal, fejlesztéseinkkel könnyebbé tesszük minden felhasználónk számára az oldal használatát.

Bármi kérdése vagy észrevétele van, kérjük, ide írjon!
Jó Vaterázást kívánunk!

2 hozzászólás »

 
 • Barna Lászlóné szerint:

  Sok éve már regisztráltam és vásároltam jó néhány dolgot. De most az utóbbi időben nem engednek belépni a fiókomba,/ a jelszót elfelejtettem, kértem újat, többszőr is , de azzal sem tudok belépni/ és nem tudok vásárolni. Most ismét vásárolni szeretnék, kértem új jelszót….most sem tudok belépni, közben pedig amit vásárolni szeretnék illetve előtte kérdezni az eladótól….már kifutok az időből. Kérem szíveskedjenek segíteni. Ila716 -on vagyok bejelentkezve.

 • Vateratunde szerint:

  Kedves Barna Lászlóné! Elnézést a késői válaszért, most vettem észre a kérdést. 🙁 A napokban már elérhetővé vált az új elfelejtett jelszó újításunk. A https://www.vatera.hu/password/set_password.php linkre kattintva kérjen új jelszót a vaterás fiókjához. A levélben kapott linkre kattintva fog kérni a rendszer egy új jelszót és máris bent van a fiókjában. Üdv, Tünde

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.