Regisztráció nélküli vásárlás a Vaterán!

Legújabb fejlesztésünkkel azoknak az érdeklődőknek szeretnénk kedvezni, akik még nem regisztráltak piacterünkön és mielőtt ezt megteszik, kipróbálnák az aukciózást, így mostantól lehetőség nyílik regisztráció nélkül vásárolni a Vaterán.

Újonnan bevezetett funkciónknak köszönhetően a korábban SMS vagy bankszámla regisztrációhoz kötött vásárlással szemben most azonnal lecsaphat egy-egy termékre fix- és villámáron. A regisztráció nélküli vásárlást minimális korlátozásokhoz kötöttük.

Csak fix vagy villámáron tudnak vásárolni (nem licitálhatnak)

  • olyan aukción nem vásárolhatnak villámáron, ahol 5 vagy több licit van
  • nem vásárolhatnak az aukció lezárását megelőző 1 órában
  • kosaraik értéke nem haladhatja meg az 50.000 Ft-ot
  • egy eladótól maximum 5 terméket vásárolhatnak egy kosárral
  • kosarukban maximum 3 eladótól lehetnek termékek
  • csak akkor értékelhetik az eladót, ha regisztrálnak, és elvégzik az SMS-ellenőrzést is

Ahhoz, hogy ellenőrzött vásárló lehessen és az alap regisztrációs jogosultságokon felül, a teljes körű fix- és villámáras vásárlói, illetve licitálási lehetőségeket is ki tudja használni, továbbra is regisztrált felhasználóvá kell válnia.

Részletek a regisztráció nélküli vásárlásról»

Bízunk abban, hogy változtatásainkkal, fejlesztéseinkkel könnyebbé tesszük minden felhasználónk számára az oldal használatát.

Bármi kérdése vagy észrevétele van, kérjük, ide írjon!
Jó Vaterázást kívánunk!

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Dante International Kft. kezelje.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.